Nova sezona "Jedina ljubav" od 12. februara na TV Vijesti

Serija u kojoj glavne uloge tumače Sıla Turkoglu, Dogukan Gungor, Evrim Alasia i Barıš Kilič dobija sve više fanova i u Crnoj Gori

12024 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One love
Foto: One love

Serija "Jedina ljubav" čiju drugu sezonu, nakon izvanrednih rezultata u Turskoj, sa nestrpljenjem očekujemo na Televiziji Vijesti, sprema se da ponovo očara publiku svojom snažnom pričom i uspješnom glumačkom postavom.

U prvoj sezoni, serija "Jedina ljubav" zauzela je vrh liste najgledanijeg serijskog programa prema jedinim zvaničnim mjerenjima u Crnoj Gori, koja sprovode Crnogorski Telekom i Ipsos.

Serija, koja je ostavila jak utisak tokom prve sezone, uskoro se vraća sa obnovljenom pričom i novim glumcima koji će doprinijeti snažnoj priči.

Dok se bliži početak nove, sa nestrpljenjem očekujemo odgovore na druga pitanja koja nas muče u uzbudljivoj završnici prve sezone. Šta će se desiti nakon što je Doga donijela odluku koja znači promjenu života iz korijena? Da li će nevjerni Fatih dobiti još jednu šansu ili će njihovoj ljubavi konačno doći kraj? I najvažnije od svega, da li će Omer i Kivildžim preživjeti nesreću koja će ih zadesiti, s obzirom na jezive nagoveštaje o njihovoj sudbini?

U produkciji Faruka Turguta, serija u kojoj glavne uloge tumače Sıla Turkoglu, Dogukan Gungor, Evrim Alasia i Barıš Kilič dobija sve više fanova i u Crnoj Gori. Druga sezona donijeće još uzbudljivih trenutaka, emotivnih zapleta i neizvjesnosti koja će vas držati prikovane za ekran.

Ne propustite pratiti ovu izvanrednu tursku seriju koja je osvojila srca gledalaca u Crnoj Gori, ali i miliona gledalaca širom svijeta, od 12. februara svakog radnog dana od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: