Mreža laži, borba za moć i ucjene - Vijesti.me
ITALIJANSKA SERIJA "NEVINI KRIVAC" OD VEČERAS U 20:45

Mreža laži, borba za moć i ucjene

Serija "Nevini krivac" kombinuje elemente najboljih italijanskih dramskih ostvarenja sa uzbudljivim dijalozima i mračnim zapletom

Serija "Nevini krivac"
Serija "Nevini krivac"

Serija prati nedaće porodice Đeraldi. Oni su jedna od najuticajnijih italijanskih porodica, prije svega zahvaljujući fabrici tjestenine koja im je donijela veliko bogatstvo. Na čelu porodice je Ana Đeraldi (Stefanija Sandreli) koja je takođe i odgovorna za to što je porodica stekla gomilu neprijatelja.

Serija "Nevini krivac"

Šokantno samoubistvo Anine unuke Barbare pretvoriće bezbrižan život ove bogate porodice u pakao. Glavni osumnjičeni je Anin omiljeni sin i porodični plejboj Andrea (Gabrijel Garko). Dokazi koje su sakupili nadležni otkrivaju mrežu isprepletenu lažima, zavišću, prostitucijom, tajnim trudnoćama, sirovom ljubavlju i incestuoznim vezama.

Serija "Nevini krivac"

Odmah na početku istrage, Đeraldijevi su shvatili da će morati da plate najvišu cijenu ukoliko žele da sačuvaju mir u kući. Saznaje se da je Barbara tokom školovanja u Londonu rodila dijete, uvjerena da je otac njen stric Andrea. Postaje očigledno da neko planira da uništi Đeraldijeve i učini sve kako bi optužio Andreu, ucjenjujući ga slanjem fotografija djeteta i potom ga optužujući za ubistvo.

Serija "Nevini krivac"

Pored Stefanije Sandreli i Gabrijela Garka, serija okuplja i druga poznata glumačka imena kao što su Ana Galijena, Masimilijano Mora, Adua del Vesko, Erik Roberts i mnogi drugi.

Serija "Nevini krivac" nam nudi do sada neviđenu priču punu spletki i zapleta. Ne propustite prvu epizodu od večeras u 20.45h na TV Vijesti.


Najčitanije iz sekcije Serije