U špijunskom zapletu: Akcija i neprekidna neizvjesnost - Vijesti.me
ITALIJANSKA SERIJA „TAJNA SLIŽBA“ – RADNIM DANIMA U 22.30H

U špijunskom zapletu: Akcija i neprekidna neizvjesnost

Mnogobrojne akcione scene, senzacionalni i iznenađujući zapleti, upotreba najnaprednijih tehnologija i specijalnih efekata i neprekidna neizvjesnost ključne su odlike ove serije koja će držati pažnju gledalaca do samog kraja

Serija "Tajna služba"
Serija "Tajna služba"

Dvanaest epizoda italijanske serije iz 2009. godine uvode nas u svijet italijanske i međunarodne špijunaže. „Tajna služba“ donosi zanimljive priče glavnog lika, Marka Tankredija. On je bivši je vojnik specijalnih snaga koji se nakon veoma teške nesreće povukao iz službe. Njegova jedina želja je da vodi miran život, ali lična tragedija ga primorava da se vrati u službu. Ovoga puta njegovi protivnici su mnogo podmukliji od onih koje je susretao u prošlosti, jer su mnogi od njih pritajeni u italijanskoj tajnoj službi i bez oklijevanja sprovode plan kojim žele da naruše međunarodne odnose... Tankrediju ne ostaje ništa drugo nego da im stane na put, u svijetu u kojem su istina i laži često isprepleteni poput DNK, gdje opasnosti nekad izgledaju kao ogromne vojske, a nekad se čini da su sitne poput virusa, suviše malih da bi se vidjeli golim okom.

Tajna služba
Serija "Tajna služba"

Gledaocima ove akcione serije adrenalin sigurno neće nedostajati. Mnogobrojne akcione scene, senzacionalni i iznenađujući zapleti, upotreba najnaprednijih tehnologija i specijalnih efekata i neprekidna neizvjesnost ključne su odlike ove serije koja će držati pažnju gledalaca do samog kraja.

Tajna služba
Serija "Tajna služba"

"Tajna služba" je rađena u produkciji Taodue, a režirao ju je Aleksis Svit. Serijal predstavlja najskuplji projekat u italijanskoj produkciji ikada, a samo u snimanje prve epizode je uloženo 20 miliona eura. Epizode su snimane na više lokacija, od Italije, Švicarske, Rumunije, Tunisa, Sirije pa sve do Jemena. Seriju možete pratiti radnim danima u 22.30h na TV Vijesti.

 


Najčitanije iz sekcije Serije