Đeljošaj: Pojedini portali širili lažnu propagandu da se u Podgorici demoliraju vozila sa registracijama Tuzi

"Građani Tuzi dobrodošli u Podgoricu i obratno"

44281 pregleda 403 reakcija 65 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Vlada Crne Gore
Đeljošaj, Foto: Vlada Crne Gore

Pojedini portali su prije nekoliko dana širili lažnu propagandu da se masovno u Podgorici demoliraju vozila sa registarskim tablicama Tuzi, saopštio je predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj..

"Znajući da su građani Tuzi dobrodošli u Podgorici i obratno, tražio sam zvanično od Uprave policije informaciju, koji su demantovali navode propagande", kazao je Đeljošaj na svom fejsbuk profilu.

Pojedini mediji su objavili da su polomljena stakla na vozilu registarskih tabilica Tuzi, u podgoričkom naselju Stari aerodrom, ali iz Uprave policije su saopštili da njima nije prijavljen nikakav slučaj.

"Centu bezbjednosti Podgorice nije prijavljen slučaj d aje u Starom aerodromu došlo do lomljenja stakla na PMV marke "pasat" registarskih oznaka opštine Tuzi. Osim toga, takođe Vas obavještavamo da ne raspolažemo saznanjima da se na vozilima lome stakla zbog registarkih oznaka opštine Tuzi, kao ni da su zbog toga primorani da iste mijenjaju u podgoričke registarske oznake”, navodi se između ostalog u odgovoru iz Uprave policije.

Bonus video: