Zvučnici, punjači, razne slušalice...

Wireless Charger Tray može bežično puniti dva uređaja istovremeno (treći uređaj se može puniti pomoću priključka), a debljine je svega 17,8 milimetara. Ovo rješenje je idealno za one koji žele da koriste neki od Samsungovih pametnih telefona s mogućnosti bežičnog punjenja i ranije spomenuti zvučnik
118 pregleda 1 komentar(a)
slušalice, Foto: Shutterstock
slušalice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.11.2016. 16:37h

Samsung Electronics je otkrio novu liniju dodataka za mobilne uređaje, dostupnu isključivo online. Ukupno šest različitih dodataka, koji uključuju bežične zvučnike, slušalice i punjače prvo su dostupni u Južnoj Koreji, ali tokom novembra trebali bi postati dostupni širom svijeta.

Južnokorejski div navodi da su novi dodaci istovremeno vrlo stilskog karaktera, ugodni i jednostavni za korištenje uz vrhunske performanse, a služe za dodatni nivo poboljšanja mobilnog iskustva. Jedan od dodataka je Wireless Speaker Bottle, neobično oblikovani bežični zvučnik koji pruža zvuk u 360 stepeni. Pored toga, posebnost mu je svakako i bežično punjenje te RGB LED osvjetljenje koje se kontroliše pokretom. Naravno, korisnici preko pripadajuće aplikacije Lux Manager mogu i bez trzanja rukom prilagođavati boje.

Wireless Charger Tray može bežično puniti dva uređaja istovremeno (treći uređaj se može puniti pomoću priključka), a debljine je svega 17,8 milimetara. Ovo rješenje je idealno za one koji žele da koriste neki od Samsungovih pametnih telefona s mogućnosti bežičnog punjenja i ranije spomenuti zvučnik.

Battery Pack Kettle su prenosivi mobilni punjači kapaciteta 5.100mAh i 10.200mAh, s dvije boje kućišta (coral pink i mint blue) i zgodnim dodatkom koji omogućuje “parkiranje” mobilnog na bateriju, kako bi korisnici istovremeno mogli uživati u kakvom multimedijalnom sadržaju i puniti svoje uređaje. Oba mobilna punjača imaju dodatnu mogućnost rasvjete ako se na njih stavi USB LED Light dodatak.

Tu je još jedan Samsung zvučnik - minijaturni Wireless Speaker Scoop, za one koji vole maksimalnu prenosivost uz kvalitetan zvuk. Ovaj zvučnik integriše i mikrofon te tehnologije za uklanjanje pozadinskog šuma i buke. U audio segmentu predstavljene su i in-ear slušalice Headphones Rectangle, napravljene od izdržljivih materijala poput tkanine i metala, uz ravan kabl koji se ne može zapetljati.

Bonus video: