Otklonjen kvar: Podgorička naselja dobila struju

Iz Službe zaštite Glavnog grada, "Vijestima" su kazali da su dojavu o požaru na niskonaponskom bloku u trafostanici dobili u 13.43 sati, te da su ekipe bile na licu mjesta već desetak minuta kasnije
105 pregleda 0 komentar(a)
trafo stanica Dalmatinksa, Foto: Čitalac "Vijesti"
trafo stanica Dalmatinksa, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 07.12.2018. 23:05h

Oko 200 domaćinstava u podgoričkim naseljima Blok VI i Blok IX, te u Dalmatinskoj ulici, dobila su struju nakon što su bili bez napajanja zbog požara na trafostanici.

Trafostanica između podgoričkog naselja Blok VI i Dalmatinske ulice ponovo je danas izgorjela u novom požaru koja se desio nešto prije 14 časova.

Požar se, dogodio na niskonaponskom bloku u trafostanici, što je, kako su kazali iz CEDIS-a, uobičajeno "kada se dešavaju ispadi".

Iz Službe zaštite Glavnog grada, "Vijestima" su kazali da su dojavu o požaru na niskonaponskom bloku u trafostanici , dobili u 13.43 sati, te da su ekipe bile na licu mjesta već desetak minuta kasnije.

Požar je, kako su saopštili ugašen.

Na istoj strafostanici, požar se dogodio i prije dva dana. 

Iz CEDIS-a je "Vijestima" saopšteno da su njihove ekipe radile na konačnom rješavanju problema, nakon čega će, kako tvrde, potrošači u narednom periodu imati uredno snabdijevanje električnom energijom.

Preporučujemo za Vas