U "Vijestima" čitajte: Od Brana pravo u firmu sa Kariba; Privodili i komšije da utvrde identitet

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović u predlogu Vladi za razrješenje direktora Uprave policije (UP) Slavka Stojanovića naveo je da “nesumnjivo primarnu objektivnu odgovornost u odnosu na neuspjehe u borbi protiv organizovanog kriminala ima direktor, a zatim i ostali nadležni rukovodioci UP koji se nalaze niže u hijerarhiji rukovođenja”
3 komentar(a)
Naslovna 10.10., Foto: Vijesti
Naslovna 10.10., Foto: Vijesti
Ažurirano: 10.10.2016. 05:19h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Sa Đukanovićem nećemo u vladu

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić ponovio je da ta stranka neće ulaziti u postizbornu koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), navodeći da je DPS zarobio državu.

  • Od Brana pravo u firmu sa Kariba

Podgoričanka Maja Đurović, koja je ispred kompanije "CDC International Corporation" (CDCIC) sa Kajmanskih ostrva predala milionsku ponudu za kupovinu i zakup pet miliona kvadrata zemljišta na Buljarici, donedavno je bila službenica Ministarstva održivog razvoja i turizma.

  • Pred izbore dva plus dva je deset

Plate i penzije su duplo veće nego prije 10 godina, javni dug je prešao 60 odsto BDP-a zbog zaduženja za autoput, sada nema štete što je gradit za autoput uzet u dolarima, BDP će rasti kada se završi autoput, raste broj zaposlenih u poljoprivredi..., samo su neke od izjava državnih funkcionera u političkoj kampanji koje matematički nijesu tačne ili najblaže rečeno statistički nijesu korektne.

  • Prevare većinom dolaze sa mejlova

Ministarstvu za informacione društvo i tehnologije (MIDT) za osam mjeseci prijavljena su samo 84 pokušaja prevare na internetu, iako su građani svakodnevno meta olakog pokušaja dolaska do novca prevaranata koji haraju internetom.

  • Privodili i komšije da utvrde identitet

Tokom promotivnog skupa Demokratske partije socijalista (DPS) u Bijelom Polju policija je demonstrirala silu i privodila bez razloga građane tog grada.

  • Sa Stojanovićem mora da ide i Pavićević

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović u predlogu Vladi za razrješenje direktora Uprave policije (UP) Slavka Stojanovića naveo je da “nesumnjivo primarnu objektivnu odgovornost u odnosu na neuspjehe u borbi protiv organizovanog kriminala ima direktor, a zatim i ostali nadležni rukovodioci UP koji se nalaze niže u hijerarhiji rukovođenja”.

  • Ko je kriv što samo obećanja ne fali

Novi aneks ugovora o izgradnji kanalizacione mreže u hercegnovskoj opštini trebalo bi da bude potpisan danas.

Pročitajte kolumnu Bobana Novovića "Kokoška u veš mašini"

Bonus video: