"Vujačić Company" servisira Top Gear

Da bi se snimanje odvijalo bez zastoja, “Vujačić Company”je produkciji obezbijedio profesionalnu opremu za vulkaniziranje i najstručnije specijaliste iz ove oblasti u zemlji.
188 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2016. 12:16h

Produkcija najpoznatije automobilske emisije na svijetu, britanskog Top Gear-a, odabrala je firmu “Vujačić Company” za tehničku podršku tokom snimanja na zatvorenoj stazi u krugu fabrike “Radoje Dakić”.

Top Gear ovih dana u Crnoj Gori snima epizodu sa supersportskim luksuznim automobilima Aston Martin DB11 i Mercedes AMG S63 kupe, koje je danas podvrgnuo vratolomnoj vožnji po fabričkom krugu, a rezultat je rapidno trošenje pneumatika.

Da bi se snimanje odvijalo bez zastoja, “Vujačić Company”je produkciji obezbijedio profesionalnu opremu za vulkaniziranje i ekipu najstručnijih specijalista za gume u zemlji.

“Zamijenili smo gume na Aston Martinu DB11, koje su bile potrošene bukvalno do žica nakon višesatnog snimanja zahtjevnih scena “, kaže Aleksandar Vujačić, direktor firme.

“Ponosni smo što nam je Top Gear ukazao povjerenje i posao zamjene guma i rada oko ovakvog vozila, s obzirom da, kako su nas obavijestili, vozilo još nije pušteno u prodaju”.

“Mi smo na teren odnijeli opremu za balansiranje i montažu najnovije generacije, kao i rezervne setove gume koje smo imali na lageru za oba vozila mercedes S63 kupe AMG i aston martin DB11, što dovoljno govori o tome koliki je naš asortiman i posvećenost ovom poslu, koji su proizvod tradicije duge 45 godina”, kaže Vujačić.

Galerija

Bonus video: