Stiže update za Pokemon Go koji će bitno uticati na igru

Nakon što je Buddy System otkriven u kodu igre Pokemon Go, razvojni studio Niantic Labs i The Pokemon Company su zaključili da više nema svrhe da kriju novu opciju koja uskoro stiže u igru, pa su ga i zvanično potvrdili
6 komentar(a)
Pokemon Go, Foto: Reuters
Pokemon Go, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.09.2016. 20:18h

Konačno je i zvanično najavljen update igrice PokemonGo koji će bitno uticati na igru jer uvodi "Buddy System", piše portal televizije N1.

Nakon što je Buddy System otkriven u kodu igre Pokemon Go, razvojni studio Niantic Labs i The Pokemon Company su zaključili da više nema svrhe da kriju novu opciju koja uskoro stiže u igru, pa su ga i zvanično potvrdili.

Kako je navedeno u update postu developera, ovaj update samo što nije stigao. Radi se o novoj mogućnosti da izaberete omiljenog Pokemona iz vaše kolekcije i učinite ga vašim "buddy-em", što će zatim otvoriti "unikatne in-game nagrade i iskustva.", piše N1.

Na primjer, ako se šetate zajedno s vašim buddy Pokemonom, imaćete priliku da dobijete dodatni Candy.

Osim toga, na glavnom ekranu će se pored vašeg trainer avatara nalaziti i vaš buddy Pokemon. Ako vam u nekom slučaju dosadi i želite da ga promijenite, to možete da uradite u svakom trenutku, odabirom novog omiljenog Pokemona iz vaše kolekcije, prenosi MTV.

Bonus video: