U "Vijestima" čitajte: Neznanje i nebriga "pojeli" milione; Dobro se jede i pije kad plaćaju građani

Specijalno državno tužilaštvo ni juče nije odgovorilo na pitanja da li u detektivskom nalazu koji im je dostavljen piše da iza ubistva urednika “Dana” Duška Jovanovića stoje premijer Milo Đukanović i njegov brat Aco
0 komentar(a)
Naslovna 26.08., Foto: Vijesti
Naslovna 26.08., Foto: Vijesti
Ažurirano: 26.08.2016. 05:23h

U štampanom izdanju "Vijesti" čitajte:

  • Demos, SNP i URA zajedno?

Demos, Građanski pokret URA i Socijalistička narodna partija blizu su i formalnog dogovora da zajednički nastupe na parlamentarnim izborima 16. oktobra.

  • Dobro se jede i pije kad plaćaju građani

Državni službenici najviše vole da o trošku građana jedu i piju u restoranima Per Sempre, Pod volat, Neros, Voda u kršu, Đardinu, Hemeri, UTIP Crna Gora, Ramadi, Staroj kući, Speedy Pizza..., pokazuju podaci sa analitičkih kartica državnog trezora od 12. jula do 10. avgusta ove godine.

  • Neznanje i nebriga "pojeli" milione

Zakašnjela reakcija Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja u borbi protiv bolesti kvrgave kože, dovela je do velikog broja oboljelih i uginulih goveda i štete koja će se mjeriti milionima eura.

  • Ministri častili Porto, Telenor...?

Vicepremijer Milorad Vujović dostavio je juče glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću dokumentaciju, za koju tvrdi da ukazuje da je Ministarstvo finansija tokom mandata ministara Miliorada Katnića i Radoja Žugića zadržavalo dokumenta na osnovu kojih su pojedina preduzeća izbjegla da plate poreski dug državi.

  • Katnić neće o Đukanovićima niti da li će Koču saslušati

Specijalno državno tužilaštvo ni juče nije odgovorilo na pitanja da li u detektivskom nalazu koji im je dostavljen piše da iza ubistva urednika “Dana” Duška Jovanovića stoje premijer Milo Đukanović i njegov brat Aco.

Danas uz "Vijesti" dodatak "Play".

Bonus video: