Čitajte u "Vijestima": Vaučeri ne vrijede i teško se prodaju; Više od 180 beba bez identiteta?

Forenzičari iz Danilovgrada još nijesu dostavili kotorskim tužiocima rezultate vještačenja DVR uređaja za skadištenje memorije, oduzetih u istrazi nezakonitog snimanja Kotora
74 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna 22.08., Foto: Vijesti
Naslovna 22.08., Foto: Vijesti
Ažurirano: 22.08.2016. 05:16h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Gotovo svi lideri "izgaraju od rada"

Ako im je vjerovati na riječ, lideri političkih partija dočekaće 1. septembar umorni jer su ljetnje odmore proveli radno. Umjesto baškarenja na plaži, leškarenja u hladu Durmitora ili u eksluzivnim ljetovalištima, većina predsjednika političkih partija radila je vrijedno, obilazeći birače od kojih očekuju da ih 16. oktobra podrže na parlamentarnim izborima.

  • Nezaposlenih u Podgorici više za 44 odsto

Broj nezaposlenih na evidenciji Zavoda za zapošljavanje na kraju juna iznosio je 39.983, odnosno za 8.891 više nego prije godinu dana ili za 28,6 odsto.

  • Vaučeri ne vrijede i teško se prodaju

Akcijski kapital oko 88 hiljada građana Crne Gore u investicionim fondovima konstatno gubi na vrijednosti, značajan broj ljudi ni ne zna kako da ih unovči, a na berzi se tokom radne sedmice jedino mogu prodati dionice zatvorenog i otvorenog investicionog fonda Trend i zatvorenog investicionog fonda Moneta, za kojima postoji tražnja kupaca.

  • Više od 180 beba bez identiteta?

Bebe crnogorskih državljana, koje su rođene dok su njihovi roditelji bili u azilu u Njemačkoj, su trenutno djeca bez identiteta. Ne mogu da ostvare nikakva prava, pa ni ono na zdravstvenu zaštitu.

  • Za Naturu će trebati tri godine

Terenska istraživanja za uspostavljanje mreže područja važnih za očuvanje ugroženih vrsta i staništa u EU (Natura 2000), isključivi uslov koji Crna Gora mora da ispuni za ulazak u EU, počeće u septembru, a kompletan projekat trajaće tri godine.

Još ne znaju koliko je kamera snimalo Kotor

Forenzičari iz Danilovgrada još nijesu dostavili kotorskim tužiocima rezultate vještačenja DVR uređaja za skadištenje memorije, oduzetih u istrazi nezakonitog snimanja Kotora.

Bonus video: