U "Vijestima" čitajte: Gvozdenović prijetio, vrijeđao, pa nasrnuo na Pažina; Suđenje otežu da ne isplate novac

Rješenje o otkazu ugovora o dijelu dobilo je na kućnu adresu 67 radnika Uprave za nekretnine, kod kojih je Upravna inspekcija 18. jula ove godine utvrdila da su nezakoniti
56 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna 29.07., Foto: Vijesti
Naslovna 29.07., Foto: Vijesti
Ažurirano: 29.07.2016. 05:19h

U štampanom izdanju "Vijesti" čitajte:

  • Odgovorni su i Ivan i Vujica

Predmet Ramada jasno ukazuje da je direktor Direkcije za željeznički saobraćaj Nebojša Obradović samo dio grupe koja je izvršila zloupotrebe, pa sam siguran da će Specijalno tužilaštvo cijeniti sve ove dokaze i proširiti optužnicu na sva odgovorna lica, bez obzira na kojim se funkcijama nalazili, kazao je samostalni poslanik Mladen Bojanić.

  • Otkaz ugovora za 67 radnika

Rješenje o otkazu ugovora o dijelu dobilo je na kućnu adresu 67 radnika Uprave za nekretnine, kod kojih je Upravna inspekcija 18. jula ove godine utvrdila da su nezakoniti. Inspekcija je tada naložila nadležnom Ministarstvu finansija da u roku od pet dana donose rješenja o raskidu tih ugovora i pošalje ih radnicima.

  • Za Bebu radi, "Vijesti" mu se pričinjavaju

Predsjednik Suda časti Univerziteta Crne Gore (UCG) Dražen Cerović angažovan je u Institutu za javnu politiku (IJP), na čijem je čelu Vladimir Beba Popović.

  • Ne glasa se kad predlog DPS-a ne prođe

Glasanje o Rezoluciji Skupštine o Rječniku CANU odloženo je nakon jučerašnje burne polemike, nakon što nije prošao amandman DPS-a.

  • Dvije pijavice otkrivene u CG

Naučnici su u Crnoj Gori otkrili dvije vrste pijavica koje su potpuno nove za nauku. Prva je dobila ime Dina prokletijaca, ili prokletijska Dina, jer je otkrivena u izvorima na Prokletijama, a druga Glossiphonia balcanica.

  • Gvozdenović prijetio, vrijeđao, pa nasrnuo na Pažina

U zgradi Vlade juče je došlo do teškog incidenta između ministara Brana Gvozdenovića i Zorana Pažina, a fizički sukob spriječili su pripadnici obezbjeđenja, saznaju “Vijesti”.

  • Suđenje otežu da ne isplate novac

Glavni grad gotovo tri godine nije obeštetio Pavića Lakovića, Mladena Petrovića, Ljuba Vujovića i Zorana Pavićevića, koje je krajem 2013. istjerao iz stanova, kako bi se na mjestu na kom su živjeli gradila nova kineska ambasada.

Danas uz "Vijesti" dodatak "Play"

Bonus video: