Danas u "Vijestima": Izdavali ljekove koji nijesu registrovani; Albanska mafija i državne cigare

Direktor Zavoda za zapošljavanje Rade Milošević (URA) razgovarao je juče sa potpredsjednicima Vlade Miloradom Vujovićem i Duškom Markovićem povodom aktuelne situacije u toj instituciji. Sastanku je prisustvovala i predstavnica vlasti u Zavodu, bivša direktorica Vukica Jelić
83 pregleda 1 komentar(a)
Naslovna 12.07., Foto: Vijesti
Naslovna 12.07., Foto: Vijesti
Ažurirano: 12.07.2016. 05:20h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Ispunila dužnost kao građanka

Zviždačica Patricia Pobrić, koja je pomogla otkrivanju zloupotrebe državnih resursa u slučaju “Ramada”, juče je od Agencije za sprječavanje korupcije zatražila zaštitu.

  • Zavod da ne ugrozi sporazum

Direktor Zavoda za zapošljavanje Rade Milošević (URA) razgovarao je juče sa potpredsjednicima Vlade Miloradom Vujovićem i Duškom Markovićem povodom aktuelne situacije u toj instituciji. Sastanku je prisustvovala i predstavnica vlasti u Zavodu, bivša direktorica Vukica Jelić.

  • Izdavali ljekove koji nijesu registrovani

Kontrolom Fonda za zdravstveno osiguranje utvrđeno je da su pacijentima, u pojedinim državnim apotekama, izdata četiri lijeka koja nijesu registrovana kod crnogorske Agencije za ljekove i medicinska sredstva.

Mislio petarde, dok se patike nisu napunile krvlju

Čovjek u plavoj, kariranoj košulji, sa šeširom na glavi prišao je juče policajcu Predragu Šukoviću i ispalio u njega tri metka.

  • Albanska mafija i državne cigare

Cigarete iz bosanske Fabrike duhana Sarajevo (FDS) transportovane su preko crnogorske luke Bar i kupcima sa područja pod kontrolom libijskih islamističkih terorističkih organizacija bliskih Al Kaidi i Islamskoj državi.

Bonus video: