WhatsApp dobija podršku za GIF-ove

Kako navodi @WABetaInfo, u najnovijoj beti je otkriveno da će GIF-ovi sada biti automatski puštani u linkovima poslatim u konverzaciji
0 komentar(a)
WhatsApp, Foto: Shutterstock
WhatsApp, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.06.2016. 17:58h

Prije nekoliko dana Viber je dobio nadogradnju kojom je omogućeno korisnicima da šalju GIF-ove jedni drugima. Ovo je funkcija koju smo već vidjeli da stiže na mnoge platforme, ali nedostaje WhatsApp aplikaciji za razmjenu poruka.

Dobra vijest je da će korisnici WhatsApp-a uskoro dobiti podršku za GIF-ove. Kako navodi @WABetaInfo, Twitter nalog koji prati najnovije promjene u WhatsApp aplikaciji, u najnovijoj beti je otkriveno da će GIF-ovi sada biti automatski puštani u linkovima poslatim u konverzaciji, a takođe će biti direktno ugrađeni u razgovorima. Ovo znači da nećete morati da otvarate poseban pregledač kako bi ih vidjeli u akciji.

Ovo je ipak, kako primjećuje The Next Web, različito od sistema koji nudi Facebook Messenger, što je čudno imajući u vidu da je Facebook vlasnik WhatsApp-a. Takođe se može čuti da su u izradi funkcije kao što je glasovna pošta ili video pozivi.

Izvor: Ubergizmo

Bonus video: