Civilization 6 izlazi na tržište 21. oktobra

Civilization 6 izlazi 21. oktobra. Počela je pretprodaja igre po cijeni od 60, odnosno 80 eura ukoliko se odlučite za deluks izdanje koje dolazi sa soundtrackom i četiri DLC
0 komentar(a)
Civilization 6
Civilization 6
Ažurirano: 15.05.2016. 15:56h

Poslije izleta u svemir i daleku budućnost, serijal Civilization vraća se zvanično šestom igrom na Zemlju i donijeće neke bitne promjene u serijal.

Gradovi u Civ6 sada će biti bolje predstavljeni na mapi jer će fizički rasti kako budu bili razvijeniji. Više nećete moći da gradite ”čuda” na jednom polju grada već će ona zauzimati realni prostor u njegovoj okolini, a to uključuje i druge bitne građevine. Sve to znači i da će biti veći izazov braniti ovako velike gradove. Armije će takođe biti veće, support jedinice ćete vezivati za djelove svoje armije, a jedinice istog tipa ćete moći da složite u jednu moćniju grupu. Za igrače koji se tek susreću sa serijalom u pripremi su novi tutorijali i sistemi kako bi se lakše uhodali, a dolaze unapređenja i u multiplayer segmentu.

Civilization 6 izlazi 21. oktobra. Počela je pretprodaja igre po cijeni od 60, odnosno 80 eura ukoliko se odlučite za deluks izdanje koje dolazi sa soundtrackom i četiri DLC.

Bonus video: