Automobilska groznica drmaće Podgoricu

Na sajmu će crnogorsku premijeru imati i modeli poput višestruko nagrađivane mazde MX-5, i najnovija Renoova limuzina talisman
1 komentar(a)
reno talisman
reno talisman
Ažurirano: 19.04.2016. 17:24h

Sjutra počinje jedan od najznačajnijih događaja na crnogorskoj automobilskoj sceni. Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2016” biće održan od 20. do 24. aprila u garažnom dijelu tržnog centra Delta siti. “Novost je to što će ove godine izložba da traje dan duže nego prošle. Prostor u kojme se održava Sajam površine je 4.500 kvadrata i biće kompletno adaptiran za tu namjenu, od specijalnih podova, montažnih zidova, do profesionalne rasvjete i ozvučenja”, kaže Amir Arabelović, PR izložbe.

Na sajmu će učestvovati 44 kompanije, od kojih 32 monobrend izlagača. Prostor u kojem se održava Sajam biće kompletno adaptiran za tu namjenu, od specijalnih podova, montažnih zidova, do profesionalne rasvjete i ozvučenja.

Pored osnovne teme, saobraćaja i saobraćajne kulture, organizator je spremio i prateći program koji će manifestaciju učiniti interesantnijom za širu grupu publike.

U četvrtak je planiran skup oldtajmera kao i njihov defile kroz Podgoricu. Tu je i takmičenje u simulatoru vožnje, gdje će najbolji takmičari biti nagrađeni prikladnim poklonom, a organizovaćemo i takmičenje u sporoj vožnji motocikla, u kome pobjeđuje onaj koji posljednji prođe kroz cilj.

Organizator procjenjuje da će ove godine sajam posjetiti oko 10 hiljada posjetilaca. Cijena ulaznice će da bude jedan euro. “Auto Moto Show” se otvara sjutra u 11 sati, a trajaće do nedjelje u popodnevnim satima.

Evo i pregleda brendova koji će izlagati svoje proizvode: Alfa Romeo, Aprilia, BMW, Benelli, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Great Wall, Hyundai, Invictus, Jeep,

Kia, KTM, Lada, Marco, Mazda, Mini, Nissan, Opel, Peda, Piagio, Renault, Sea-doo, Sessa, Suzuki, Škoda, Toyota, Tomos, Volvo, Yamaha.

Na sajmu će crnogorsku premijeru imati i modeli poput višestruko nagrađivane mazde MX-5, i najnovija Renoova limuzina talisman.

Izlagači nude povoljnosti

Pored najnovijih modela, ono što će dodatno privući posjetioce tokom trajanja Sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine. Tako će, na primjer, kompanija Alliance, zastupnik Renoa, Dačije i Nisana, tokom sajma obezbijediti povoljnije kredite uz kamatu od 6,9 odsto, popuste za kasko osiguranje, a oni kupci koji se tokom sajma odluče zakupovinu vozila dobiće besplatnu registraciju.

Mazda je takođe pripremila specijalne uslove, pa će model mazda 2 nuditi uz kamatnu stopu od samo 3% uz minimalno učešće od 25%.

“Kupci mazde 3 će moći da biraju između tri opcije, a za kupce modela mazda 6 i CX-5 obezbijeđeni su gotovinski popusti u iznosu do čak 2.800 eura.

Bonus video: