Mercedes E-klasa premijerno predstavljen u Crnoj Gori

Najnovija poslovna limuzina njemačkog proizvođača prikazana je u vinariji Šipčanik, uz prisustvo velikog broja zvanica iz poslovnog svijeta, javnog života i svijeta umjetnosti.
112 pregleda 8 komentar(a)
Mercedes E klasa Sipcanik, Foto: Saša Marković
Mercedes E klasa Sipcanik, Foto: Saša Marković
Ažurirano: 10.04.2016. 12:20h

Sinoć je na crnogorskom automobilskom nebu zasijala nova zvijezda.

Kompanija Star Import, generalni distributer Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini u saradnji sa kompanijom Ljetopis Automotive, autorizovanim prodavcem Mercedes-Benz vozila u Crnoj Gori, sinoć je premijerno prikazala svoj novi adut.

U jedinstvenom prostoru riznice vina Šipčanik spektakularno je kroz interaktivnu prezentaciju predstavljena glavna zvijezda večeri, deseta generacija Mercedes-Benz E-Klase.

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog svijeta, javnog života i svijeta umjetnosti.

Nova E-Klasa je predstavljena kroz umjetnički performans koji je očarao sve prisutne. Inovacije ovog savršenog modela oslikane su kroz koncept vješto osmišljenih dinamičkih prikaza.

Iako je sve vrijeme stajao u mjestu, automobil je pred očima gostiju „proputovao“ kroz gradove, vizuelno nestajao sa scene i mijenjao boje.

Rolf-Jirgen Zerle, generalni direktor kompanije Star Import posebno je istakao uspješnu dugogodišnju saradnju sa kompanijom Ljetopis Automotive na crnogorskom tržištu i najavio ambiciozne planove za tekuću godinu.

“U Crnu Goru je došla najbolja poslovna limuzina, najinteligentniji automobil na svijetu. Sadašnji i budući klijenti će se uvjeriti u udobnost, vozne osobine, stil, dizajn, tehnološku i bezbjednosnu opremu. Ukratko, ovo je trenutno najbolji auto na svijetu”, rekao nam je Zejerle.

Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera.

Nova E-Klasa takođe predstavlja svjetsku premijeru mnogobrojnih tehnoloških inovacija.

Silvija Daković, marketing menadžer kompanije Ljetopis Automotive naglasila je da nova E-Klasa nastavlja uspješnu tradiciju da svakom novom generacijom redefiniše standarde u segmentu

„Sa inovativnim rješenjima ovaj automobil donosi potpuno novo iskustvo u vožnji i zajedno sa enterijerom visokog kvaliteta ispunjava najviše Mercedes-Benz standarde. Sigurna sam da će kupci nove E-Klase uživati u izuzetnom nivou udobnosti i luksuza “, kazala je ona.

“E-klasa je uvijek bila izuzetno popularan auto, tako da očekujem da će i novi model sa svim svojim kvalitetima i inovacijama da bude još uspješniji od prethodnog i da će da pridobije još veći broj kupaca”.

Prisutni su mogli da se uvjere u udobnost, tehnološki potencijal i kvalitet novog automobila, a potencijalni kupci već mogu da naruče primjerak po svojoj želji. Cijene se kreću od 40. 000 eura naviše.

Na kraju, sve je začinjeno pjesmom voditelja programa, Nenada Kneževića Kneza, sa kojom je prošle godine predstavljao Crnu Goru na Pjesmi Evrovizije.

Bonus video: