Otvorene prijave za Spark.me startap takmičenje

Rok za prijavu je 4. maj. Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen na zvaničnom sajtu konferencije, 11. maja
59 pregleda 0 komentar(a)
Spark.me, Foto: Spark.me
Spark.me, Foto: Spark.me
Ažurirano: 25.03.2016. 11:29h

Počele su prijave za Spark.me startap takmičenje. Pobjednička ekipa će, kako je saopšteno iz organizacije konferencije, dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

“Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta. Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su nastali nakon 20. septembra 2014. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara”, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani startapovi se na Spark.me startap takmičenje mogu prijaviti popunjavanjem prijavne forme, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije.

Rok za prijavu je 4. maj. Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen na zvaničnom sajtu konferencije, 11. maja.

Najbolje ocijenjeni startap će dobiti dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smještaj za tri dana za dvije osobe i priliku da od 12. do 14. septembra u San Francisku predstave ideju investitorima iz cijelog svijeta.

“Da je Spark.me pravo mjesto za startapove željne napretka govori i činjenica da će učesnici konferencije moći da uče od najzvučnijih imena startap svijeta, kao što su Džon Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Marvin Liao (partner u jednom od najpoznatijih startap akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline) i Dejv Hejns (član investicionog tima Seedcampa, fonda sa sjedištem u Londonu specijalizovanog za prvu rundu investiranja u startapove)”, navode iz organizacije.

Organizator konferencije je kompanija Domen, agent registracije nacionalnog .ME internet domena.

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250 eura, ali je u toku promotivna ponuda koja traje do 11. aprila, i koja zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po cijeni od 150 eura, odnosno 70 eura, ukoliko se radi o studentima.

Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016.

Konferencija Spark.me se održava 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima.

Bonus video: