Telenor: 4G od sada i za pripejd korisnike

Postojeći korisnici koji žele da koriste 4G servis, mogu svoju karticu zamijeniti u svim Telenor prodavnicama širom Crne Gore. Zamjena kartice se naplaćuje tri eura, za koliko se korisniku uvećava kredit
126 pregleda 5 komentar(a)
Telenor, Foto: Telenor
Telenor, Foto: Telenor
Ažurirano: 20.03.2016. 14:11h

Telenor će od ponedjeljka, prvi put, omogućiti kupovinu 4G pripejd kartica, što će korisnicima donijeti mogućnost surfovanja po najvećim brzinama u Telenor pametnoj mreži, i još dostupnije digitalne servise. Za korisnike koji kupe 4G karticu, ovaj servis već će biti aktiviran.

Postojeći korisnici koji žele da koriste 4G servis, mogu svoju karticu zamijeniti u svim Telenor prodavnicama širom Crne Gore. Zamjena kartice se naplaćuje tri eura, za koliko se korisniku uvećava kredit.

"Osim ovih novina, Telenor je pripremio još povoljnosti za nove korisnike. Sve koji u periodu od 21. marta do 31. maja odluče da se priključe Telenor mreži, očekuju posebne ponude. Za njih je Telenor pripremio besplatno prvo aktiviranje opcije "Dodaj više", koja se sastoji od jednog gigabajta besplatnog saobraćaja, 600 minuta u mreži i 600 poruka ka svim mrežama, koji važe sedam dana od trenutka aktivacije. Novim korisnicima će na raspolaganju biti još raznovrsnih ponuda, a jedna od njih uključuje 1000Mb besplatnog saobraćaja, 600 minuta u mreži i 600 poruka ka svim mrežama. Aktivacija ove ponude koštaće tri eura", navodi se u saopštenju Telenora.

Kako bi savremene servise i mogućnosti za nesmetanu komunikaciju još više približio svojim korisnicima, Telenor omogućava svim korisnicima aktivaciju besplatnog dodatka za Facebook na godinu dana.

Iz Telenora napominju da je važno je da se dodatak aktivira u periodu promocije, od 21. marta do 31.maja, kroz aplikaciju ili portal Moj Telenor.

Bonus video: