Zakoračite u budućnost sa novim modelom kineskog giganta Xiaomi

Mi 8 Pro je pametni telefon sa 6.21” Super Amoled ekranom, koji pokreće najbolji Qualcomm procesor – Snapdragon 845 uz 8GB radne memorije i 128GB skladišta pa je samim tim jedan od najboljih telefona uopšte dostupnih na tržištu
286 pregleda 0 komentar(a)
Xiaomi Mi 8 Pro, Foto: Multicom.me
Xiaomi Mi 8 Pro, Foto: Multicom.me
Ažurirano: 16.11.2018. 11:40h

Kroz mrežu poslovnih partnera zahvaljujući kompaniji ''Vekon Technix'', koja je ovlašćeni distributer prestižnog brenda Xiaomi (Šaomi) za Crnu Goru, na tržištu je dostupan najnoviji model pametnog uređaja Mi 8 Pro.

Samo sedam dana nakon svjetske premijere, najnoviji i najbolji telefon iz Xiaomi porodice, Mi 8 Pro dostupan je od danas u okviru autorizovane ''MI zone'' u poslovnici ''Multicom Retail''-a, (The Capital Plaza) po specijalnoj cijeni od 599 eur. Prvi kupci će na dan promocije dobiti i dodatni Xiaomi gadžet na poklon.

Mi 8 Pro je pametni telefon sa 6.21” Super Amoled ekranom, koji pokreće najbolji Qualcomm procesor – Snapdragon 845 uz 8GB radne memorije i 128GB skladišta pa je samim tim jedan od najboljih telefona uopšte dostupnih na tržištu. Kad je u pitanju kamera, Mi 8 Pro se može pohvaliti već dokazanom optikom koju ima Mi 8. Zadnja dvostruka AI kamera 12+12MP sa 1.4μm super pixelima, koji omogućavaju svjetlije fotografije i drastično bolju brzinu fokusiranja. Za selfie fotografije zadužena je prednja kamera od 20MP sa AI portrait i AI beautify opcijama.

Mi 8 Pro nudi inovativan način otključavanja telefona otiskom prsta. Naime, za razliku od standardnih senzora, Xiaomi je sa ovim modelom otišao korak dalje i nudi senzor otiska prsta koji je implementiran u sam ekran uređaja. Prednost ove inovacije je brže otključavanje kao i veća uštedu energije. Ovaj model se takođe izdvaja svojim izuzetnim dizajnom i izgledom. U ponudi će biti verzija koja ima transparentni oklop u boji titanijuma, čiji izgled nikog ne može ostaviti ravnodušnim.

Kako bi svima pružili mogućnost da sebi priušte neki od Xiaomi modela, Multicom Retail je omogućio i kupovinu na 12 ili 24 mjesečne rate a o uslovima i načinima plaćanja možete se informisati na samom prodajnom mjestu ili na portalu.

Xiaomi je danas sve prisutniji i na crnogorskom tržištu, dok mobilni uređaji ovog sve popularnijeg svjetskog proizvođača, koji nudi najbolji odnos cijene i kvaliteta, postaju još dostupnijima svim zaljubljenicima u savremenu mobilnu tehnologiju.

Kineski gigant prepoznatljiv je po logu MI koji predstavlja skraćenicu termina "Mobile Internet". Zanimljiva je i činjenica da MI logo ujedno predstavlja i podsjetnik na nemoguću misiju – "Mission Impossible", odnosno na mnoge izazove sa kojima se ovaj brend susretao u svojoj uspješnoj putanji do liderske pozicije u proizvodnji mobilnih telefona i potrošačke elektronike. Osnovan 2010. godine, MI predstavlja trenutno najbrže rastući brend u svijetu.