GRAVITI NINJA RUN

Nikšićani kreirali igricu za iOS platforme: Zarazna i laka za igranje

Nakon sedmodevnog besplatnog perioda, Savo i Marko odlučili su da ipak postave cijenu za sve one koji žele da je probaju, pa igrica košta 1,99 dolara, a dostupna je na Apple Storeu
51 pregleda 11 komentar(a)
Graviti Ninja Run, Foto: Screenshot (YouTube)
Graviti Ninja Run, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 04.03.2016. 20:59h

Mladi nikšićki programer, devetnaestogodišnji student prve godine Fakulteta za informacione tehnologije, Savo Ostojić, kreirao je nedavno igricu za iOS platforme (iPhone, iPad), a u dizajnu igrice koja se zove "Graviti Ninja Run“ pomagao mu je i Marko Bulatović, učenik srednje likovne škole na Cetinju.

Savo kaže da im je cilj bio da naprave jednostavnu igricu, u kojoj nema "krvi i nasilja“, igru koja je "zarazna" i ujedno laka za igranje i prilagođena za sve uzraste.

"Prije godinu i po sam počeo da se bavim iOS programiranjem samostalno. Ovo je moja prva igrica. Pravio sam je sa Markom tri mjeseca i važno je istaći da je njgeov udio, kao grafičkog dizajnera, jednako važan. Moram reći da sam prezadovoljan kako je sve ispalo, a i komentari onih koji su je igrali su pozitivni“, kaže Savo za onogost.me.

Upravo komentari u app storeu možda dovoljno govore kakvu su igricu napravili Savo i Marko.

"Obično ne dajem mišljenja, ali kada to uradim dodijelim pet zvjezdica. Obožavam ovu igricu“, stoji u jednom od komentara.

"Nikad nije bilo lako biti nindža, a baš je tako i u igrici. Odlične prepreke, laka za kontrolu, ali su potrebni dobar tajming i brzi refleksi. Grafika je vrlo prijatna, možeš da igraš i da se opustiš“, navodi se u još jednom komentaru koji će vas dočekati ako se odlučite da je igrate.

Nakon sedmodevnog besplatnog perioda, Savo i Marko odlučili su da ipak postave cijenu za sve one koji žele da je probaju, pa igrica košta 1,99 dolara, a dostupna je na Apple Storeu.