Budva: "Mediteran reklame" oblijepile bilborde porukama o državnosti Crne Gore

Na čelu "Mediteran reklama" je Blažo Rađenović, koji je napustio Liberalnu partiju zbog odluke da ta stranka uđe u koaliciju na državnom nivou sa Demokratskom partijom socijalista
345 pregleda 33 komentar(a)
bilbordi Budva, Foto: Vuk Lajović
bilbordi Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 07.11.2018. 12:16h

Uoči početka centralne proslave 100 godina od oslobođenja Boke i ujedinjenja, pod nazivom "Pokoljenja djela sude", opštinsko preduzeće "Mediteran reklame" oblijepilo je u Budvi 20 bilborda i sedam siti lajtova sa porukama koje govore o državnosti Crne Gore.

Poruka glasi: "Svi znaju za 1000 godina državnosti Crne Gore nek znaju i čuju za vas".

Na čelu "Mediteran reklama" je Blažo Rađenović, koji je napustio Liberalnu partiju zbog odluke da ta stranka uđe u koaliciju na državnom nivou sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), a nedavno se ujedinio sa Građanskim pokretom URA.

Centralna proslava 100 godina od oslobođenja Boke i ujedinjenja, pod nazivom Pokoljenja djela sude, biće održana danas, u Mediteranskom sportskom centru u Budvi.

Iz organizacije Sprski narod Boke, saopšteno je da je centralna proslava u Budvi dio programa koji će biti održan u Herceg Novom, Kotoru, Grblju i Budvi.

Svečanost u Budvi, kako se navodi, održava se povodom obilježavanja kraja Prvog svjetskog rata i 100 godina od oslobođenja Budve i Boke Kotorske. Na njoj će biti održan prigodan kulturno-umjetnički program.

„Organizatori proslave žele da obilježe učešće u borbama preko 1,9 hiljada Bokelja i Bokeljki svih nacionalnosti i konfesija koji su od početka Prvog svjetskog rata stupili, kao dobrovoljci, u redove crnogorske i srbijanske vojske i drugih savezničkih armija“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: