Bivša agentica MI5 predavač na Spark.me konferenciji u Bečićima

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250 eura, ali je organizator u prodaju pustio ograničenu količinu od 100 karata po specijalnoj promotivnoj cijeni od 80 eura, odnosno 50 studentskih karata po cijeni od 50 eura
0 komentar(a)
Eni Mašon, Foto: Spark.me
Eni Mašon, Foto: Spark.me
Ažurirano: 12.01.2016. 11:41h

Bivša agentica MI5, britanske unutrašnje kontraobavještajne i bezbjednosne agencije, Eni Mašon, predstaviće se publici na ovogodišnjoj marketing konferencij Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima.

Mašon je napustila MI5 1996. godine, kako bi pomogla u razotkrivanju kriminalnih radnji i nekompetentnosti britanskih obavještajnih službi.

Danas je Mašon prepoznata kao pisac, analitičar, međunarodni govornik i stručnjak u oblastima bezbjednosti, privatnosti, slobode štampe i medija, borbe protiv terorizma i rata protiv narkotika.

Jedinstven uvid u način funkcionisanja vlada država, obavještajnih agencija i medija joj je omogućio da uoči značaj i potrebu za povećanom transparentnošću i odgovornošću, kako javnog, tako i privatnog sektora.

Upravo iz tog razloga, Mašon je aktivna u velikom broju oganizacija koje se trude da dostignu taj nivo transparentnosti i odgovornosti.

Mašon je Evropski rukovodilac međunarodne neprofitne organizacije LEAP (Law Enforcement Agains Prohibition), koja okuplja bivše i sadašnje policijske službenike i agente koji se protive trenutnoj politici rata protiv narkotika i koji za cilj imaju njegovo suzbijanje.

Takođe, jedan je od rukovodilaca globalne inicijative za reformu bezbjednosnih organizacija, Code Red.

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija Domen, agent registracije nacionalnog .ME internet domena.

Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250 eura, ali je organizator u prodaju pustio ograničenu količinu od 100 karata po specijalnoj promotivnoj cijeni od 80 eura, odnosno 50 studentskih karata po cijeni od 50 eura.

Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Karte se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije, a organizatori navode da je već prodato više od polovine karata po promotivnoj cijeni.

Bonus video: