Ferari suveniri za 90 srećnih dobitnika

Ovlašćeni uvoznik Shell ulja za Crnu Goru je u velikom stilu okončao nagradnu igru koja je trajala tokom decembra i najavio nove kampanje.
169 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.01.2016. 17:36h

Kompanija "Orbico Crna Gora", ovlašćeni uvoznik Shell ulja za Crnu Goru, ulazak u novu 2016. godinu učinila je ljepšim za 90 svojih kupaca. Upravo toliko nagrada je podijeljeno u okviru nagradne igre koju je Orbico tokom decembra organizovao u saradnji sa firmom Castellana.

Klijenti koji su tokom prošlog mjeseca kupili Shell ulja u jednoj od 16 poslovnica Castellane dobili su vrijedne nagrade iz oficijelnog Ferarijevog asortimana, kao što su ruksaci, majice, kišobrani, kape i privjesci.

"Birali smo nešto što će ostaviti najveći utisak kod samih kupaca, i što će da približi simbiozu Shella kao najvećeg proizvođača ulja i Ferarija kao sinonima za automobilske trke, posebno Formulu 1", kazao nam je Vesko Vratnica, menadžer prodaje u "Orbico Crna Gora". "Ta saradnja koja traje 70 godina nije samo bazirana na promociji i reklami, već da je zasnovana na najvećem mogućem tehnološkom partnerstvu i snažnoj vezi brendova Ferari i Shell"

Kompanija "Castellana" je, kao najveći distributer automobilskih djelova na prostoru Crne Gore, ušla u saradnju sa distributerom Shella, jer želi da zadrži maksimalno povjerenje svojih klijenata.

"Opšte je poznato šta Shell ulja predstavljaju na globalnom nivou. Da ne bi razmišljali o tome ima li na tržištu falsifikata i koliko, izabrali smo ulje koje uvozi Orbico, što nam daje sigurnost da kao ozbiljna i odgovorna kompanija stanemo iza tog proizvoda i klijentima garantujemo njegovu originalnost", kazao nam je Marko Zečević iz Castellane.

Orbico najavljuje da će za svoje klijente i partnere i ubuduće organizovati slične promotivne kampanje.

Galerija

Bonus video: