Berane: Sekretarijat uputio poziv pčelarima da se prijave za dodjelu premija

Ovaj sekretarijat je takođe počeo i registraciju poljoprivrednih proizvođača, odnosno voćara sa područja Berana radi dodjele sadnog materijala šljive
151 pregleda 0 komentar(a)
SO Berane, Foto: Tufik Softić
SO Berane, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 26.10.2018. 13:23h

Opštinski Sekretarijat za poljoprivredu, turizam, vodoprivredu i zaštitu životne sredine uputio je poziv pčelarima sa područja opštine Berane da se do kraja oktobra prijave za dodjelu pčelarskih premija za ovu godinu.

Navodi se da pravo konkurisanja imaju svi pčelari sa prebivalištem na teritoriji opštine bez obzira da li su formalno članovi nekog udruženja ili SPOCG (Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore).

Ovaj sekretarijat je takođe počeo i registraciju poljoprivrednih proizvođača, odnosno voćara sa područja Berana radi dodjele sadnog materijala šljive.

“Raspodjela sadnog materijala je planirana početkom novembra, o čemu će poljoprivredni proizvođači blagovremeno biti obaviješteni, a upis za dodjelu sadnica može se obavitti do 2. novembra” – kazali su u sekretarijatu.

Prostorije Sekretarijata za poljopruavredu u Beranama se nalaze se nalaze u Polimskoj ulici br. 66, u zgradi bivšeg vojnog odsjeka.

Bonus video: