DUPLO VIŠE MINUTA I 10 PUTA VIŠE INTERNETA

Novogodišnja ponuda kompanije m:tel

Akcija traje do 15. januara 2019. godine
0 komentar(a)
mobilni telefon, Foto: Shutterstock
mobilni telefon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.01.2019. 12:12h

Kompanija m:tel saopštila je da je pripremila iznenađenja za postojeće i nove korisnike.

"Dočekajte Novu godinu uz m:tel poklone – duplo više minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori, 10 puta više Interneta i besplatnu godišnju roming kartu za Srbiju! U m:tel-u vas očekuju i atraktivni Samsung i Alcatel telefoni po ekstra sniženim cijenama, uz odgovarajući Urban paket. Uz najpovoljniji paket Urban S sa mjesečnom pretplatom od 10.9 eura, korisnicima su dostupni modeli Alcatel A7 i A5 uz mjesečnu ratu od samo 1 euro, dok mjesečna rata za Samsung J530 iznosi samo 2 eura, a za Samsung A3 4 eura. Popularni Samsung S8 korisnici plaćaju 15 eura mjesečno uz paket Urban L, dok uz ovaj paket mjesečna rata za Samsung S8 plus iznosi 20 eura", navodi se u saopštenju m:tel-a.

Svi koji odaberu Urban pakete i kupe telefon u okviru novogodišnje promotivne kampanje, dobijaju duplo više minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, u odnosu na broj minuta definisan pretplatom - u narednih 6 mjeseci.

"Pored dupliranih minuta, korisnici dobijaju i 10 puta više Interneta od količine predviđene odabranim paketom. Uvećane količine Interneta kreću se od 20GB uz paket Urban S do do čak 80GB uz paket Urban XL,mjesečno. Posebna povoljnost za korisnike je besplatna godišnja roming karta za Srbiju – Prva klasa tiket. Prva klasa tiket omogućava neograničene dolazne i odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet – do kraja 2019. godine", saopšteno je iz m:tel-a

Navedene cijene su sa PDV-om i odnose se na odgovarajuće Urban pakete, uz ugovor na 24 mjeseca. Telefon je moguće kupiti i uz druge pakete po odgovarajućim cijenama.

Akcija traje do 15. januara 2019. godine.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas