Korisnici će moći da naruče Uber vozila putem Facebook aplikacije za chat

Hrvatski Vidi podsjeća da je Facebook ove godine za 19 milijardi dolara kupio WhatsApp, te navode kako bi Uberova usluga uskoro mogla da se proširi i na tu popularnu platformu za komunikaciju
53 pregleda 0 komentar(a)
Uber
Uber
Ažurirano: 18.12.2015. 14:41h

Facebook će tokom ove sedmice korisnicima u određenim pordučjima u SAD omogućiti naručivanje Uber vozila putem messenger aplikacije.

Uber i Facebook navode da će prvu vožnju naručena messengerom, u vrijednosti do 20 dolara, korisnicima ponuditi besplatno.

Uber je u regionu prisutan u Hrvatskoj, gdje očekuju da se usluga naručivanja putem Facebooka proširi u svijetu, ali hrvatski mediji navode da nije poznato i da li će u toj državi Uber i Facebook omogućiti prvu besplatnu vožnju.

U Uberu navode da, kada je u pitanju bezbjednost sistema naručivanja i plaćanja vožnje, da će oni biti obavljani unutar posebne privatne konverzacije između korisnika i Ubera, kojoj niko drugi neće moći da pristupi.

Hrvatski Vidi podsjeća da je Facebook ove godine za 19 milijardi dolara kupio WhatsApp, te navode kako bi Uberova usluga uskoro mogla da se proširi i na tu popularnu platformu za komunikaciju.

Bonus video: