Pjađo motocikli tokom decembra jeftiniji za 15 odsto

Najveći popust se može ostvariti na model Beverly 350 ABS/ASR čija je cijena sa 5.690 eura snižena na 4.990 eura.
61 pregleda 1 komentar(a)
Piaggio Beverly 350, Foto: Piaggio
Piaggio Beverly 350, Foto: Piaggio
Ažurirano: 08.12.2015. 11:20h

Zimski period je doba kada kupci motocikala mogu da računaju na najveće popuste, a ovog decembra ljubitelji Pjađo modela imaju dosta razloga za zadovoljstvo. Zastupnik ovog brenda, Magnus Moto, obezbijedio je najveće sniženje do sada.

U periodu od 7. do 28. decembra svi dvotočkaši sa lagera biće jeftiniji 10 do 15 odsto. Osim toga, ponuda je vrlo široka. Najpopularniji modeli beverli 300 i beverli 350 su dostupni u skoro svim bojama, a tu je i popularni liberti sa novim 3V agregatom. Najveći popust se može ostvariti na model Beverly 350 ABS/ASR čija je cijena sa 5.690 eura snižena na 4.990 eura.

“Ovakav popust nije moguće dobiti na uobičajenim sezonskim popustima, već je ovo posebna ponuda koju je odobrio sam proizvođač. Upravo zbog toga što je u akciju uključen i sama Pjađo grupa, trajanje ponude je ograničeno”, kaže Vladan Peričić, direktor Magnus Moto-a.

Visoki popusti na opremu takođe su primamljivi zbog akcija koje su potekle od samih proizvođaca. Naime, brend LS2 koji proizvodi kacige, a odnedavno i jakne i pantalone, ponudio je akciju od 40 odsto na svu opremu i integralne kacige. To znači da integralnu kacigu možete kupiti za nevjerovatnih 58 eura, a komplet vodonepropusnih moto pantalona i jakne vec od 138 eura.

Na svu ostalo opremu popust je 20 odsto, uključujuci i novu kolekciju IXS opreme. Za precizne iznose popusta na određene modele prava adresa su radnje u Podgorici i Kotoru, a popusti ne važe za modele koji nijesu na lageru.

Prvi put popusti i na djelove

“Prvi put u vansezonske popuste uključili smo i djelove. Sav potrošni materijal, kao i fabrički djelovi svih marki koje su u ponudi, tokom trajanja ove akcije su na popustu od 15 odsto”, kazao je Peričić.

S obzirom da djelove kupujemo samo kad su potrebni, ovo možda i nije period kada je ovakva akcija popularna. Ipak, početkom sezone mnogi motociklisti ce pripremati svoje ljubimce za novu sezonu, a tada će svakako ulje, filteri, kočnice i mnoge druge sitnice da budu potrebne. Zato je ovaj popust zgodna prilika da se ostvari ušteda.

Bonus video: