Mtel pokreće novogodišnju ponudu za kablovsku i internet

Svi koji se u promotivnoj akciji odluče za BOX pakete, pored Samsung Led TV-a, u okviru odabranog paketa dobijaju najbolju ponudu TV kanala, neograničen Internet, fiksnu i mobilnu telefoniju, uz jedan račun za sve usluge
111 pregleda 8 komentar(a)
Internet, Foto: Www.oecd.org
Internet, Foto: Www.oecd.org
Ažurirano: 06.12.2015. 15:14h

Kompanija M:tel sjutra pokreće novogodišnju ponudu za kablovsku televiziju i internet.

"U susret novogodišnjim praznicima postanite korisnik BOX paketa i čeka vas Samsung Led TV 40 i nevjerovatni benefiti”, navodi se u saopštenju.

Iz M:tel-a je saopšteno da svi koji se u toj promotivnoj akciji odluče za BOX pakete, pored Samsung Led TV-a, u okviru odabranog paketa dobijaju najbolju ponudu TV kanala, neograničen Internet, fiksnu i mobilnu telefoniju, uz jedan račun za sve usluge.

“Uz BOX trio 2 za mjesečnu pretplatu od 24,99 eura, korisnici dobijaju neograničen internet - 8M po maksimalnoj brzini, usluge fiksne telefonije i osnovni TV paket sa preko 150 kanala”, dodaje se u saopštenju.

Uz BOX trio 3 paket korisnici za 31,99 eura mjesečno, dobijaju neograničen internet - 15M po maksimalnoj brzini, usluge fiksne telefonije i osnovni TV paket sa preko 150 kanala.

"Uz BOX all 4 paket za 34,99 eura mjesečno, korisnici dobijaju neograničen internet - 8M po maksimalnoj brzini, usluge fiksne telefonije, mobilni paket sa hiljadu minuta u M:tel mreži i osnovni TV paket sa preko 150 kanala”, dodaje se u saopštenju.

Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Promotivna kampanja podrazumijeva plaćanje naknade za priključenje u iznosu od 150 eura.

Bonus video: