Izabrane četiri poslovne ideje čiji će razvoj besplatno podržati

“Podršku tim idejama Business Service Center i Digital Interiors će realizovati kroz obezbjeđivanje poslovnog prostora, računara za rad, knjigovodstvenih, administrativnih i pravnih usluga, poslovnog savjetovanja, inžinjerske podrške”, dodaje se u saopštenju
0 komentar(a)
kancelarija, biznis, posao, Foto: Shutterstock
kancelarija, biznis, posao, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.12.2015. 12:54h

Stručna komisija kompanija Business Service Center i Digital Interiors izabrala je četiri poslovne ideje čiji će razvoj, potpuno besplatno, podržavati narednih godinu.

Konkurs na koji su svi zainteresvani mogli prijaviti poslovne ideje iz oblasti novih tehnologija i biznisa, bio je otvoren do 15. novembra.

“Podršku tim idejama Business Service Center i Digital Interiors će realizovati kroz obezbjeđivanje poslovnog prostora, računara za rad, knjigovodstvenih, administrativnih i pravnih usluga, poslovnog savjetovanja, inžinjerske podrške”, dodaje se u saopštenju.

Izabrana je poslovna ideja pod nazivom VSolution call centar, namjenjen prvenstveno međunarodnom tržištu i stranim firmama koje žele da smanje troškove poslovanja u svojoj zemlji.

Autori te ideje su Verica Martinović i Stefan Vešović.

“Izabrana je i ideja pod nazivom Aplikacija Aria, koja podrazumijeva online rješenje za vođenje poslovanja ugostiteljskih objekata koje je osmislio Miloš Odalović”, navodi se u saopštenju.

Među izabranim idejama je i Agencija za ghostwriting usluge, odnosno kreativno pisanje po narudžbi koju je osmislila Stana Popović, kao i aplikacija sacekaj.me, namijenjena rezervaciji prevoza za putnike u svim vrstama saobraćaja, čiji je nosilac Jelena Banović.

Bonus video: