Digital interiors predstavila Cryptos: Digitalna platforma kao iz budućnosti

Cryptos je rješenje za hotele, rezidencijalne komplekse i marine, platforma koja kroz integraciju sistema povećava efikasnost poslovanja na svim nivoima
1 komentar(a)
Digital Interiors
Digital Interiors
Ažurirano: 28.11.2015. 10:12h

Na sajmu telekomunikacija, informatike i digitalne opreme Smart Tech, koji se 28. i 29. novembra održava u tržnom centru Delta city, kompanija Digital interiors predstavila je zvanično Cryptos - digitalnu platformu koja kao da dolazi iz budućnosti. Cryptos je potpuno razvijen u Crnoj Gori, kao rješenje za pametne hotele, marine i domove koje je prethodno predstavljeno na jednom od najpoznatijih svjetskih događaja u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva - sajmu The Hotel Show Dubai 2015.

Ovaj sajam već 16 godina diktira trendove u hotelskoj industriji bliskoistočnog regiona i okuplja najpriznatije stručnjake iz ovih oblasti a sama činjenica da je svojim rješenjem kompanija Digital interiors uspjela da se izdvoji i nađe rame uz rame sa mnogo većim svjetskim kompanijama dovoljno govori o njihovom proizvodu.

Cryptos je rješenje za hotele, rezidencijalne komplekse i marine, platforma koja kroz integraciju sistema povećava efikasnost poslovanja na svim nivoima. Cryptos stavlja poseban akcenat na obezbjeđivanje punog komfora klijentu kao korisniku i interakciju sa hotelskim gostom. Ova platforma Vam nudi opciju da sa jednog uređaja kontrolišete sve ono što Vam je potrebno, bilo da ste u šetnji, u kući ili u hotelu. Gdje god da se nalazite u mogućnosti ste da koristite multimedijalne sadržaje, komunicirate sa ličnim asistentom i dobijete informacije kao i bilo koju vrstu podrške. Sve ono što Vam treba tokom jednog dana spaja se u Cryptosu zbog čega djeluje kao da ste se našli u nekom naučno fantastičnom filmu. Cryptos pruža osjećaj većeg komfora i luksuza kroz mogućnost korišćenja velikog broja servisa a dostupan je na različitim platformama: touch panelu, hotelskom TV-u, smart telefonu, tabletu, notebook-u, PC-ju i može se prilagoditi željama korisnika kako dizajnom, tako i funkcijama.

Izgradnja pametnih objekata u Crnoj Gori još uvijek je u početnom stadijumu pa je Digital interiors dio svojih aktivnosti usmjerio na region Bliskog Istoka, gdje izaziva pažnju investitora. Moderne tehnologije i njihovo uvođenje u svakodnevicu su budućnost cijelog svijeta a ova kompanija se u tom svijetu takmiči sa najvećima. Sopstvenom razvoju i razvoju tržišta, Digital Interiors doprinosi aktivnim učešćem na konferencijama posvećenim pametnoj budućnosti.

Ova kompanija u Crnoj Gori postoji od 2012. godine a za to vrijeme postala je prepoznata i van granica naše zemlje zahvaljujući razvoju u više oblasti uključujući pametne gradove budućnosti, pametne zgrade i automatizaciju, kao i projektovanje i izvođenje svih vrsta instalacija. Pored sajma na kome su predstavili svoje novo digitalno rješenje Cryptos dokaz za kvalitet još neki prestižni svjetski događaji na kojima su se pojavili: Gitex Technology Week Dubai, Arab Future Cities Summit Dubai...

Ono na šta je Digital interiors posebno ponosan nisu samo proizvodi i usluge koje nude već i velika posvećenost društveno odgovornom poslovanju: u saradnji sa firmom Business Service Center kroz nedavni konkurs potpuno besplatno ponudili su podršku realizaciji nekoliko biznis ideja u trajanju od godinu dana.

Osim toga nisu zapostavili ni mlađe generacije pa je trenutno u toku poziv za učenike sedmog, osmog i devetog razreda za ućešće u robotičkoj sekciji koja će takođe biti besplatna a cilj je da kroz igru i druženje, od ovih mališana stvore stručnjake za oblasti na kojima počiva naša budućnost a kojima se Digital interiors aktivno bavi.

Bonus video: