Kupovinom Shell ulja do vrijednih Ferrari suvenira

Svi oni koji do 21. decembra kupe Shell ulje u poslovnicama Castellane, slanjem SMS poruke sa brojem fiskalnog računa postaju potencijalni dobitnici proizvoda čuvenog italijanskog proizvođača supersportskih automobila.
177 pregleda 2 komentar(a)
Shell Ferrari igra, Foto: Saša Marković
Shell Ferrari igra, Foto: Saša Marković
Ažurirano: 23.11.2015. 12:57h

Zvanični uvoznik Shell ulja za Crnu Goru, kompanija Orbico, u saradnji sa kompanijom Castellana, organizovala je nagradnu nagradnu igru u okviru koje će dodjeljivati vrijedne poklone u vidu galanterije iz Ferarijeve ponude.

Nagradna igra je startovala danas, a svi oni koji do 21. decembra kupe Shell ulje u poslovnicama Castellane, slanjem SMS poruke sa brojem fiskalnog računa, postaju potencijalni dobitnici proizvoda čuvenog italijanskog proizvođača supersportskih automobila. Nagrade su originalni Ferari suveniri kao što su polo majice u crvenoj i bijeloj boji, kape, privjesci, kišobrani i ruksaci.

Shell je, kao proizvođač premijum ulja vrhunskog kvaliteta, dugogodišnji partner Ferarija u Formuli 1, a kompanija Orbico kao njihov regionalni distributer garantuje autentičnost poklona. Ko je nekad ušao u Ferarijevu oficijelnu prodavnicu, zna da ovi proizvodi nijesu nimalo jeftini.

Ovo je prvi put da jedan uvoznik ulja organizuje ovakav vid nagradne igre sa ovako ekskluzivnim nagradama. Iz kompanije Orbico napominju da će za svoje vjerne kupce i ubuduće organizovati slične kampanje.

Bonus video: