Za ovim satom lude i djeca i mame

Pametni sat će riješiti boljku modernog doba koja se kao epidemija obrušila na sve one kojima je tehnologija sastavni dio života - potrebu da napadno gledamo u svoje uređaje
130 pregleda 0 komentar(a)
pametni sat
pametni sat
Ažurirano: 13.11.2015. 09:05h

Roditelji i djeca se možda ne slažu oko izbora muzike, ali proizvod koji možete kupiti preko akcije "Vijesti" sigurno će biti interesantan i mamama i djeci. Pametni sat “Prixton” lako premošćuje generacijski jaz jer je izuzetno koristan za sve generacije. Praktičan i lak za korišćenje, pametni sat će pomiriti večnu muku i omogućiti ljudima svih generacija da nađu idealan gedžet.

Pametni satovi su postali popularni širom svijeta kao uređaji koji su spojili naizgled nespojivo - brzinu i pogodnosti moderne tehnologije sa pouzdanošću tradicije. Tako ćete pored uobičajene karakteristike sata, moći da uživate u brojnim drugim funkcijama. Bez obzira na ukus i godine, pametni sat je kompatibilan sa svim modelima pametnih telefona na tržištu sa Android mobilnom platformom.

Uz to, pametni sat će riješiti boljku modernog doba koja se kao epidemija obrušila na sve one kojima je tehnologija sastavni dio života - potrebu da napadno gledamo u svoje uređaje. Neprekidno pregledanje mejla preko mobilnog ili tableta može da stvori utisak da zapostavljate ljude oko vas dok će brz pogled na vaš sat biti neupadljiv. Čak i kada imate pune ruke posla, sa “Prixtonovim” pametnim satom one će vam ostati slobodne, a bićete dostupni u svakom trenutku.

Povežite se sa društvenim mrežama ili diskretno pročitajte škakljivu poruku na poslu ili predavanju. Još jedna atraktivna funkcija će zasigurno postati pravi hit. Mjerač koraka na pametnom satu će vam omogućiti da precizno izračunate koliko vam je vremena potrebno do posla ili fakulteta ili ćete na najlakši način pronaći najkraći put. Ova pogodnost sjajna je i za sve one koji treniraju ili pokušavaju sebe da podstaknu na aktivniji stil života. Ne samo što ćete ovaj sjajan model imati pri svakom koraku nego će on moći da ga usmjeri na najbolji način.

Samo preko akcije „Vijesti“ pametni sat možete da kupite po od samo 64,90 eura!

Pet koraka do uređaja po nevjerovatno niskim cijenama

U “Vijestima” u ponedjeljak 16. novembra pronađite talon za lijepljenje kupona.

Svakoga dana od utorka 17. novembra do petka 20. novembra pronađite kupon na naslovnoj strani “Vijesti” i zalijepite ga na talon .

Ukoliko ste propustili neki kupon, u subotu 21. novembra pronađite džoker koji mijenja bilo koji propušteni kupon.

Rezervišite vaš uređaj pozivanjem call centra na broj telefona koji ćete dobiti na talonu u ponedjeljak 16. novembra, i ostavite vaše podatke i željenu kupovinu.

Sačekajte kurira koji će vam doneti uređaj, a vi njemu predate talon i na taj način ostvariti pravo na kupovinu uređaja po nevjerovatno niskim cijenama.

Bonus video: