Telenor obilježio Dan korisnika u šest crnogorskih gradova

Dan korisnika se obilježava na svim tržištima na kojima posluje Telenor
2 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2015. 16:39h

Telenor Crna Gora se i ove godine uključio u globalnu inicijativu Telenor grupe i obilježio Dan korisnika u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Baru, Budvi i Herceg Novom.

Zaposleni u Telenoru su, umjesto u kancelarijama, radni dan proveli u neposrednom kontaktu sa korisnicima. Odgovarali su na njihova pitanja o digitalnim servisima i predočili su im sve prednosti korišćenja interneta na mobilnom telefonu.

"Godinama unazad ovaj dan slavimo tako što izlazimo na teren, provodimo vrijeme sa našim korisnicima, slušamo ih i razgovaramo o izazovima sa kojima se susreću, ali i svim prednostima modernih tehnologija", rekla je generalna direktorka Telenora Crna Gora, Sandra Štajner.

"Danas smo željeli da im pokažemo da sve ono što nas okružuje, kao što su dnevne novine, geografske karte ili radio postoji i u vidu aplikacija, i da je korišćenje tih aplikacija i mobilnog interneta veoma zabavno, lako i jednostavno", dodala je Štajner

U to koliko moderne tehnologije olakšavaju svakodnevni život imali su priliku da se uvjere i studenti Centra za obrazovanje u Podgorici, koji su prisustvovali edukativnoj radionici na kojoj su zaposleni u Telenoru objasnili kako na najbolji način iskoristiti mogućnosti koje nude internet i pametni uređaji.

Dan korisnika se obilježava na svim tržištima na kojima posluje Telenor.

Galerija

Bonus video: