Svečano otvoren 18. Sajam automobila

Direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković pozdravljajući prisutne izrazio je zadovoljstvo ponudom i dometima ovogodišnjeg Sajma automobila, jer je opsegom i kvalitetom ponude i načinom prezentacije ispunio očekivanja u odnosu na tržišna kretanja
89 pregleda 0 komentar(a)
Sajam automobila Budva, Foto: Vuk Lajović
Sajam automobila Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 07.10.2015. 12:42h

Jedna od najatraktivnijih sajamskih manifestacja, Sajam automobila, osamnaesti put po redu, svečano je otvoren na Jadranskom sajmu.

Posjetioci Sajma među prvima će se upoznati i imati šansu da kupe neke od najnovijih modela automobila na evropskom i svjetskom tržištu.

Direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković pozdravljajući prisutne izrazio je zadovoljstvo ponudom i dometima ovogodišnjeg Sajma automobila, jer je opsegom i kvalitetom ponude i načinom prezentacije ispunio očekivanja u odnosu na tržišna kretanja.

„Sajamska manifestacija automomobila bila je, sada je i biće koordiniranoi tržište koje zahtijeva znčajan napor samih izlagača. Pritisak i konkurenciju mogu izdržati samo oni koji su spremni dati zaista najbolju ponudu. Vjerujem da su naši izlagači ove godine uradili iskorak prema tržištu, i da su spremni da ponude najbolje uslove za kupce. Takođe vjerujem da će kupci nagraditi ovakav postupak i odnos prema tržištu i želim i jednim i drugima uspjeh u ostvarenju svojih ciljeva“, kazao je u pozdravnom govoru direktor Bujković.

Svečano otvarajući Osamnaesti sajam automobila, predsjednik opštine Budva dr Srđa Popović ukazao je na posebnu priliku da otvara jednu veliku i značajnu manifestaciju u orgaizaciji Jadranskog sajma.

„Jadranski sajam je preduzeće koje je od svog osnivanja sinonom za vrijedne i uzorne domaćine i odlične poslovne rezultae. Prateći privredne tokove, razvijao je svoju djelatnost u zemlji i inostranstvu, mijenjao se i napredovao, ali ono što je konstanta u njegovom radu je manifestacija koja nas je i danas okupila“, istakao je.

Kao prvi čovjek Opštine Budva, čiju privrednu i turističku ponudu uveliko predstavlja i upotpunjuje Jadranski sajam, predsjednik Popović je i budućnost ovog preduzeća vidio kao značajnog subjekta i partnera domaće i strane privrede.

„Na tom putu želim puno uspjeha u radu, uz zahvalnost na organizaciji ove prestžne izložbe, koju sa zadovoljstvom prepuštam privrednicima i posjetiocima“, kazao je predsjednik Popović.

Osamnaesti sjajam automobila će do 11. oktobra biti otvoren za posjetioce i potencijalne kupce.

Bonus video: