10 PUTA VIŠE INTERNETA

Nova ponuda m:tela uz Urban pakete

Ugovor, kako navode iz m:tela, se potpisuje na 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha
85 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 12.01.2019. 23:00h

U susret praznicima kompanija m:tel je pripremila ponudu pametnih telefona po cijeni, počev već od 1 euro uz Urban pakete.

Kako je saopšteno iz kompanije m:tel dostupno je mnogo savremenih modela različitih proizvođača.

"Iz ponude izdavajamo mjesečne rate za sljedeće modele telefona: Samsung S8+ za 20 eura, Samsung S8 po cijeni 15 eura i Samsung J7 za 2 eura mjesečno uz Urban L paket. Uz Urban M pakete mjesečna rata za Samsung A5 je 5 eura, dok je za model Samsung A3 3 eura. Pored ovih Samsung modela, takođe izdvajamo i modele Alcatel telefona, koji se uz Urban M paket mogu kupiti na rate i to model Alcatel 3V za 2 eura, a Alcatel 3X za 1 euro mjesečno. Svi korisnici koji kupe telefon uz neki od Urban paketa, dobijaju 10 puta više Interneta od količine predviđene odabranim paketom. Tako u Urban XL paketu korisnici će svakog mjeseca dobiti čak 100GB Interneta po najvećoj brzini", saopšteno je iz m:tela.

Urban paketi, podjećaju iz komapnije, sadrže fiksne resurse i najveće količine Interneta u sklopu pretplate, opciju prenosa nepotrošenih resursa u naredni mjesec i mogućnost pristupa digitalnim servisima.

"Korisnici mjesečno na raspolaganju imaju određenu količinu Interneta, nakon čega mogu aktvirati internet tarifni dodatak po želji, a u zavisno od paketa i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka mondo GO aplikaciji, zatim za upload i download za digitalni servis Urban disk i 10 GB cloud prostora za smještanje podataka na Urban disc servisu, kao i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka Internet stranama: Wikipedia, Facebook, Twitter, WhatsApp, Viber uz neograničen internet saobraćaj. Posebnost Urban paketa je u tome što su resursi koji se odnose na razgovore odvojeno troše za razgovore u mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori. Takođe, ukoliko ih korisnik ne potroši u toku tekućeg mjeseca, prenose se u sljedeći mjesec. Urban disk digitalni servis omogućava korisniku da sačuva sve svoje fotografije, video klipove i fajlove na onlajn serveru. Ako korisnik promijeni, izgubi ili pokvari telefon, svi podaci koji se nalaze na Urban disku ostaju sačuvani i mogu se pogledati na računaru ili prebaciti na novi telefon jednim klikom".

Ugovor, kako navode iz m:tela, se potpisuje na 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas