NAJAVA IZ ROVIO-A

Stižu Angry Birds 2

Još nije obajvljeno za koje platforme će se pojaviti “dvojka”, ali ako bi trebalo da se kladimo, sav novac bi stavili na iOS i Android
1 komentar(a)
Angry birds, Foto: Shutterstock
Angry birds, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.07.2015. 15:03h

Finska kompanija Rovio je danas najavila Angry Birds 2, koji će biti predstavljen 28. jula a lansiran dva dana kasnije.

Kako piše portal play.co.rs, Angry Birds 2 je vjerovatno najnetačniji naslov koji je jedna igra ikada mogla da ima. Radi se o petnaestom Angrie Birds nastavku, ne računajući portove za različite platforme.

Do sada smo iz Rovia imali priliku da vidimo: Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, Angry Birds Space, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars 2, Angry Birds Friends, Angry Birds Go!, Bad Piggies, Angry Birds Transformers, Angry Birds Epic, Angry Birds Stella, Angry Birds Fight!, Agry Birds Stella Pop! kao i predstojeći Angry Birds Under Pigstruction.

Ovaj serijal je do sada downloadovan preko 3 milijarde puta. Osim igara, proširio se na najrazličitije vrste proizvoda, uključujući i predstojeći Angry Birds film.

Još nije obajvljeno za koje platforme će se pojaviti “dvojka”, ali ako bi trebalo da se kladimo, sav novac bi stavili na iOS i Android.

Preporučujemo za Vas