Kompanija m:tel otvorila poslovnicu u Tivtu

To je šesnaesta poslovnica u širokoj prodajnoj mreži m:tel-a, a u kompaniji su uvjereni da će na ovaj način u Tivtu, gradu koji bilježi nabrži razvoj biti pristupačniji za sve građane i goste koji dolaze.
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2015. 13:20h

Povodom osam godina uspješnog poslovanja kompanija m:tel je otvorila poslovnicu u Tivtu, u ulici II damatinske br.3, preko puta zgrade Opštine Tivat.

To je šesnaesta poslovnica u širokoj prodajnoj mreži m:tel-a, a u kompaniji su uvjereni da će na ovaj način u Tivtu, gradu koji bilježi nabrži razvoj biti pristupačniji za sve građane i goste koji dolaze.

Već danas građani koji posjete ovu poslovnicu mogu postati postpaid ili prepaid korisnici m:tel-a.

Iz velike lepeze telefona, koje korisnici mogu kupiti na 24 mjesečne rate posebno izdvajamo: Alcatel Idol 3, sa mjesečnom ratom od 4eura uz paket Odaberi Više 18.9.. Po istoj cijeni uz paket Odaberi više 28.9 mogu kupiti najnoviji Huawei P8, na koji dobijaju i premium garanciju (u slučaju pada, loma, kvašenja ili drugog fizičkog oštećenja korisnici imaju besplatno servisiranje telefona).

Telefon HTC 820, sa mjesečnom ratom u iznosu od svega 2,5 eura uz paket Odaberi više 18.9 , a, dok mjesečna rata za telefon HTC 620, uz paket Odaberi plus 10.8 , iznosi 3,5 eura.

Naravno, popularni modeli marke Samsung, LG, HTC, Huawei, Alcatel i drugi očekuju korisnike u svim poslovnicama m:tel-a po najpovoljnijim cijenama i to na 3, 6,12,18 ili 24 mjesečne rate.

Iz kompanije m:tel preporučuju prepaid paket m:go turist za samo 3 eura u kom dobijaju 3 eura kredita, 100 SMS poruka za slanje ka inostranim mrežama u narednih sedam dana, kao i 3 dana besplatnog Interneta (i to 500MB po max brzini). Za korišćenje ovih benefita potrebno je izvršiti aktivaciju slanjem poruke turist na broj 14555 ili putem menija *105#.

Prepaid korisnici mogu da kupe telefon Samsung 1200i i m:go turist prepaid paket (sa 3 eura kredita) po cijeni, od samo 17,99 eura.

Dodatna mogućnost m:go turist paketa je 50 odsto popusta za pozive prema inostranim mrežama. Pod inostranim mrežama za slanje 100 besplatnih SMS poruka i duplo jeftinije pozive podrazumijevaju se mreže svih operatora iz Srbije, Albanije, Mađarske, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, BiH i Rusije. Ovu povoljnost korisnici mogu da aktiviraju putem menija *105#.

Uz svaku narednu dopunu (izvršenu do 30.09. 2015.), korisnik dobija još 3 dana besplatnog Interneta – 150 MB. Besplatnih 150 MB Internet saobraćaja korisnik dobija u ponoć na dan kada je izvršio dopunu, a dopunjeni iznos slobodno troši.

Galerija

Bonus video: