Čist dizel za komercijalna vozila

U cilju smanjenja emisije azotnog oksida (NOx) iz dizel motora, kompanija Bosch razvila je sistem naknadnog prečišćavanja izduvnih gasova Denoxtronic.
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.07.2015. 14:46h

Sve više proizvođača vozila koristi različite tehnologije kako bi omogućili da emisije iz dizel motora budu u skladu sa sve strožijim normama emisije gasova.

U cilju smanjenja emisije azotnog oksida (NOx) iz dizel motora, kompanija Bosch razvila je sistem naknadnog prečišćavanja izduvnih gasova Denoxtronic.

Danas je skoro četiri miliona Denoxtronic sistema za komercijalna vozila u upotrebi širom svijeta.

Tržište će nastaviti da raste u budućnosti, budući da je Denoxtronic za komercijalna vozila takođe dostupan od 2014. godine, sa svojom četvrtom generacijom pod nazivom Denoxtronic 6.

Kako sve veći broj vozila sa Denoxtronic sistemom već prikazuje veliku kilometražu (prva generacija za komercijalna vozila je uvedena 2005. godine), potražnja za isplativim popravkama takođe raste.

Bosch je razvio rješenja za popravke za ovo rastuće tržište. Serviseri sada imaju na raspolaganju Bosch eXchange Denoxtronic Proces popravke koji se zasniva na dijagnostici, pronalaženju i rješavanju problema i popravci modula za snabdevanje i doziranje, i koji ima podršku sveobuhvatnog sistema za popravku i testiranje.

Pomoću ovog kompleta za popravku Denoxtronic sistema postiže se kvalitet prve ugradnje zahvaljujući serijskoj proizvodnji visoke preciznosti. Sve zamijenjene komponente predstavljaju 100% Bosch kvalitet, a garancija je ista kao i za nove proizvode.

Galerija

Bonus video: