U prisustvu velikog broja zvanica otvoren novi servisno-prodajni centar Vujačić Company

Kroz impresivni Sand art predstavljena istorija poslovanja Vujačić Company
501 pregleda 0 komentar(a)
Vujačić Company, Foto: Vujačić Company
Vujačić Company, Foto: Vujačić Company
Ažurirano: 20.09.2018. 14:15h

U prisustvu velikog broja zvanica, Vujačić Company je sinoć u Podgorici svečano otvorila najmoderniji servisno-prodajni centar u regionu.

U novom servisno-prodajnom centru Vujačić Company, klijentima će se pružati lake servisne i vulkanizerske usluge za teretna vozila i građevinske mašine, usluge registracije, kao i prodaja guma za sve vrste vozila i mašina.

Vujačić Company je prepoznajući značaj očuvanja porodičnog biznisa, u sektoru koji zahtijeva veliki trud i rad, generacijski njegovala poslovnu etiku i u crnogorskim okvirima ostala prepoznata kao kompanija koja se ističe kvalitetnom uslugom i proizvodima, ljubaznim i stručnim osobljem i velikom posvećenošću klijentima.

JWPlayer video mesto

“Veliko mi je zadovoljstvo što vas vidim u ovolikom broju večeras i zahvaljujem se u ime naše kompanije što ste izdvojili vrijeme da sa nama obilježite 47 godina uspješnog poslovanja Vujačić Company. Osnovni principi na kojima smo decenijama gradili naš porodični biznis su posvećen odnos prema klijentu, kvalitetan rad i stručni tim", rekao je na otvaranju izvršni direktor Aleksandar Vujačić.

Uz bogat umjetnički program i Sand art, gosti su imali prilike da razvoj kompanije gledaju kroz umjetničku intervenciju, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Gostima su se obratili i predstavnici Continental Adrie, Miha Gmajnar, regionalni menadžer prodaje dok je izvršni direktor Continentala za region, Pjotr Zolak, ovom prilikom uručio zahvalnicu za izuzetan rad Vujačić Company.

Vujačić Company je otvaranjem ovog objekta još jednom opravdala lidersko mjesto u ovom sektoru, vodeći računa o potrebama svojih klijenata.