Aplikacija Tvoj majstor je najbrži put do dobrog molera, električara, zidara...

Servis pruža uvid u radno iskustvo majstora, mogućnost da ocijenite i vidite ocjene koje su majstorima dale prethodne mušterije, te mogućnost direktnog kontakta
735 pregleda 8 komentar(a)
Tvoj majstor, Foto: Play Google
Tvoj majstor, Foto: Play Google
Ažurirano: 20.06.2015. 17:46h

Potreban vam je vodoinstalater, zidar, moler, električar...? Pronalaženje majstora za bilo koju vrstu radova često može da bude mukotrpan proces, a nerijetko potrošimo puno vremena na pronalaženje majstora, da bi se na kraju ispostavilo da smo angžovali nekog ko i nije baš kvalifikovan za radove ili popravke koje hoćemo da sprovedemo, tako da sve rezultira velikim gubitkom vremena i novca, piše portal Digitalizuj.me, na kojem je predstavljena aplikacija Tvoj majstor.

Ideja za Tvoj majstor servis nastala je spontano i rezultat je potrebe da brzo dođemo do kvalitetnog i pouzdanog majstora. Imajući u vidu današnje trendove, cilj ovog projekta je spajanje koristi koje donose savremene tehnologije sa dostupnošću kvalifikovanih majstora, kako bi bila kreirana superiorna usluga u domenu raznih vrsta radova – od grubih građevinskih, pa sve do finih – zanatskih, kao i sitnih kućnih popravki. Konkretno, vrste radova za koje je moguće pronaći majstora kroz Tvoj majstor servis, uključuju: gipsane radove, vodoinstalacije, zidarske radove, molerske radove, stolariju i bravariju, betonske radove, fasaderske radove, grijanje i klimatizaciju, zemljane radove, keramičarske radove, elektro radove, odvoz materijala, parketarske i limarske radove, namještaj, geodetske usluge i usluge ključ u ruke.

Servis pruža uvid u radno iskustvo majstora, mogućnost da ocijenite i vidite ocjene koje su majstorima dale prethodne mušterije, te mogućnost direktnog kontakta.

Servis je sada u fazi testiranja i prikupljanja inputa za dalja unapređenja. Trenute aktivnosti usmjerene su ka izgradnji kvalitetne baze majstora koji će “naseliti” bazu, kao i razvoju web-sajta i mobilnih aplikacija za korisnike Android i iOS operativnih sistema.

Testna verzija Android aplikacije Tvoj majstor je već razvijena i može se naći na Play Storeu. Sve novosti vezane za razvoj servisa i aktivnosti koje se realizuju mogu se naći na Facebook stranici Tvoj majstor.

Bonus video: