Mandić: Paljenje vozila u Andrijevici opomena našem odborniku

"Raketić je u svom radu prozivao i kriminalne bande, koje su sigurno htjele da mu nanesu zlo", kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta
175 pregleda 3 komentar(a)
andrijevica zapaljen automobil, Foto: Privatna arhiva
andrijevica zapaljen automobil, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.10.2018. 12:45h

Demokratski front (DF) ocjenjuje da je paljenje vozila u dvorištu Veska Raketića, predsjednika OO NSD i odbornika DF u Andrijevici, napad ne samo na njega nego i na taj politički savez, kazao je jedan od lidera DF-a i poslanik u Skupštini Crne Gore, Andrija Mandić.

"Tim očigledno smišljenim i kukavičkim činom pokušava se opomenuti i zastrašiti naš odbornik da ne zastupa više politiku DF-a i da se ne suprotstavlja lokalnim tajkunima koji žele da naprečac zarade novac zloupotrebljavajući prirodne resurse koji su vlasništvo svih građana na sjeveru Crne Gore. Takođe, Raketić je u svom radu prozivao i kriminalne bande, koje su sigurno htjele da mu nanesu zlo", kazao je Mandić.

On je kazao da u DF-u očekuju da će se nadležni oglasiti povodom ovog ovog slučaja.

"Najoštrije osuđujući ovaj težak incident, mi u ovom trenutku čekamo da se oglase nadležni i da saopšte detalje u vezi ovoga napada. Takođe, osuđujemo i druge napade na imovinu i život lica u Crnoj Gori, koji su se desili juče i prethodnih dana. Nije naodmet napomenuti da mi nemamo povjerenje u djelove policije i tužilaštva, jer su oni produžena ruka režima u obračunu sa DF, ali očekujemo da možda neko ipak odluči da se bavi svojim poslom i pronađe one koji stoje iza napada na Veska Raketića", navodi Mandić.

On podsjeća da je prije godinu dana u Nikšiću zapaljen i automobil šefa kluba poslanika DF-a Milutina Đukanovića.

"I pored naših upornih prozivki da se pronađu počinioci, istraga još uvijek 'nije dala nikakve rezultate'," zaključuje Mandić.

Bonus video: