Orion telekom počeo da radi u Crnoj Gori

Prema informacijama iz Orion telekoma, usluge prvatnim korisnicima će prvo biti ponuđene građanima Podgorice, a u toj kompaniji su uvjereni da za godinu dana biti u prilici da korisncima u cijeloj Crnoj Gori ponude usluge kvalitetnog interneta i IPTV
369 pregleda 0 komentar(a)
Orion telekom, Foto: Screenshot (YouTube)
Orion telekom, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 03.06.2015. 14:44h

Generalni dirkektor Orion telekoma Slobodan Đinović izjavio je da je ta srpska telekomuniciona kompanija realizovala "prvi veliki ugovor" u Crnoj Gori, povezivanjem crnogorskih u jedinstvenu komunikacionu mrežu.

On je novinarima rekao da je taj ugovor sa Vladom Crne Gore vrijedan oko 360.000 eura godišnje i da je uspješnom povezivanjem državnih organa u Crnoj Gori Orion telekom "praktično obznanio završetak radova na infrastrukturi na nivou cijele te države".

"Za nas je taj posao prije svega značajan zato što pokazuje da možemo da izgradimo alternativnu telekomunikacionu infrastukturu i da omogućimo kvalitatan servis. Uradili smo preko 300 instalacija za državne organe Republike Crne Gore i omogućili njihov povezivanje u jedni mrežu, a počeli smo pružanje usluga i korporativnim korisnicima", rekao je Đinović.

Generalni direktor Orion telekoma je rekao da očekuje da će taj telekomunikacioni operater tokom ljeta izaći i sa ponudom za građane Crne Gore, koja će obuhvatiti sve usluge koje ta kompanija pruža.

Prema informacijama iz Orion telekoma, usluge prvatnim korisnicima će prvo biti ponuđene građanima Podgorice, a u toj kompaniji su uvjereni da za godinu dana biti u prilici da korisncima u cijeloj Crnoj Gori ponude usluge kvalitetnog interneta i IPTV.

Bonus video: