Novi Spark.me govornik Paul Papadimitrou

Papadimitriou je radio na uspostavljanju inovativnih mobilnih ekosistema u Evropi i Kini, a sarađivao je sa organizacijama kao što su Microsoft, Bell Labs, SABMiller, Criteo, Siemens, Evropska unija i Međunarodna unija za telekomunikacije (specijalizovana agencija Ujedinjenih nacija za telekomunikacije)
59 pregleda 0 komentar(a)
Paul Papadimitriou, Foto: Privatna arhiva
Paul Papadimitriou, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 18.05.2015. 11:04h

Paul Papadimitriou, osnivač „Intelligence“, kompanije koja pomaže organizacijama u formulisanju i implementaciji inovacionih strategija, još jedan je od učesnika Spark.me konferencije, koja se održava 31. maja i 1. juna, u hotelu Mediteran u Bečićima.

Papadimitriou je radio na uspostavljanju inovativnih mobilnih ekosistema u Evropi i Kini, a sarađivao je sa organizacijama kao što su Microsoft, Bell Labs, SABMiller, Criteo, Siemens, Evropska unija i Međunarodna unija za telekomunikacije (specijalizovana agencija Ujedinjenih nacija za telekomunikacije).

Predavao je na konferencijama širom svijeta - u Atini, Londonu, Bukureštu, Tokiju, Manili, Singapuru, Bangkoku, Njujorku i Ostinu. Jedan je od voditelja LeWeba, jedne od najvećih evropskih konferencija posvećenih informacionim tehnologijama.

Spark.me je jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Više informacija možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Twitter profilu.

Organizator konferencije je kompanija Domen, agent registracije nacionalnog .ME domena.

Bonus video: