Pogledajte kako Windows 10 telefon postaje prenosivi računar (video)

Word, Excel, PowerPoint i Outlook su samo neke od aplikacija koje mogu da obezbijede produktivnost u pokretu uz Continuum
1 komentar(a)
računar, Foto: Screenshot (YouTube)
računar, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 01.05.2015. 14:01h

Microsoft je predstavio novi Continuum za telefone na BUILD 2015 konferenciji, objašnjavajući da bilo koji telefon koji pokreće Windows 10 operativni sistem može da postane prenosivi računar povezivanjem na eksterni ekran.

Continuum za telefone ima istu namjenu kao Continuum za 2 u1 uređaje, ima zadatak da obezbijedi neprekidan rad dok ste u pokretu, a potrebno je da pošaljete email ili da radite sa dokumentima koji zahtijevaju veći ekran.

Sve što treba da uradite je da povežete telefon na eksterni ekran i uređaj sa mišem i tastaturom, i telefon će automatski prilagoditi sve aplikacije da se osjećate kao da radite na računaru.

Ovo je moguće zbog univerzalnih aplikacija, što omogućava da PC i smartfon aplikacije dijele veći dio koda, pa tako mogu da donesu iste funkcije na svim uređajima.

Word, Excel, PowerPoint i Outlook su samo neke od aplikacija koje mogu da obezbijede produktivnost u pokretu uz Continuum.

Izvor: Softpedia

Bonus video: