Forbsova novinarka govornica na Spark.me konferenciji

Karte za Spark.me trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 150, odnosno 70 eura za studente. Te cijene važe do 30. aprila
0 komentar(a)
Amy Guttman, Foto: Privatna arhiva
Amy Guttman, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.04.2015. 14:54h

Amy Guttman, novinarka iz Londona koja, za veb sajt Forbes Entrepreneurs, piše o preduzetništvu i preduzetnicima u razvijenim zemljama, kao i u zemljama u razvoju, na listi je govornika na ovogodišnjoj Spark.me konferenciji.

Savremena kultura, svjetski događaji i ideje koje dovode do značajnih promjena u društvu su ono što je najviše interesuje. Guttmanova ima 20-ogodišnje iskustvo kao novinarka na televiziji, radiju i štampanim/digitalnim medijima. Novinarski posao ju je vodio od SAD, preko Evrope, sve do Bliskog Istoka i Afrike, a radila je kao dopisnik za CBS News, PRI, NPR, BBC, Al Jazeera, Monocle, The Atlantic i mnoge druge poznate medijske kuće.

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održava se treći put, 31. maja i 1. juna, u hotelu Mediteran u Bečićima. Organizator konferencije je kompanija Domen, agent registracije nacionalnog .ME domena.

Konferencija nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Karte za Spark.me trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 150, odnosno 70 eura za studente. Te cijene važe do 30. aprila.

Bonus video: