Aprilija Kaponord reli 1200 stigla na Auto Moto Show

Kaponord reli 1200 je Aprilijin konkurent vodećima u segmentu, poput BMW-a GS ili Jamahe Super Tenere.
138 pregleda 1 komentar(a)
Aprilia Caponord reli 1200, Foto: Saša Marković
Aprilia Caponord reli 1200, Foto: Saša Marković
Ažurirano: 26.04.2015. 09:05h

Drugog dana izložbe Auto Moto Show na štandu zastupnika Aprilije pojavio se jedan ekskluzivni motocikl.

Aprilija Kaponord reli 1200, jedan od najnovijih modela italijanskog proizvođača, jedan je od prvih primjeraka na Balkanu, jer je proizvodnja tek počela.

"Kaponord reli 1200 je Aprilijin konkurent vodećima u segmentu, poput BMW-a GS ili Jamahe Super Tenere, dakle u klasi putničkih motocikala sa 1.200 kubika, sa određenim terenskim sposobnostima", kaže Vladan Peričić, direktor firme Magnus Moto, koja zastupa Apriliju na našem tržištu.

Aprilijin model plijeni ljepotom, kao i većina italijanskih motcikala, ali i izuzetnom cijenom za nivo opreme koji posjeduje.

"U cijenu od 16.400 eura su uključeni koferi, Aprilijin ADD sistem, ride-by-wire i ostale najnparednije tehnologije, mada je ostavljeno i dosta doplatnih elemenata koji jesu skupi, ali dosta doprinose i izgledu i funkcionalnosti samog motora", kaže Peričić.

Aprilijin sportski duh i renome su izgleda dobro poznati crnogorskim entuzijastima, pa je Kaponord privukao veliku pažnju na sajmu, a prodavci kažu da postoji i dosta potencijalnih kupaca.

Bonus video: