Isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati
0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.11.2018. 05:55h

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Na Cetinju od osam do 13 sati i 30 minuta bez struje biće ulica Vuka Mićunovića, dio Njegoševe ulice, stara i nova bolnica, opština i dio Ivanbegove ulice, a u Nikšiću od osam do 18 sati Vasiljevići i Dučice, dok od devet do 12 sati bez struje biće Dolovi.

U Herceg Novom od osam sati i 30 minuta do devet bez struje biti Topla 1 i 2, Milašinovića most i Tatar Baštam a od devet i 15 do devet i 30 minuta Savina i bolnica Meljine.

U Kotoru kratkotrajni prekidi u trajanju do 15 minuta od osam do 15 sati bez struje biće Grbalj, dio potrošača Radanovića, Ercegović, Čikic, Vranovici, Lješevici i naselje Bigova a od deset na dva sata će biti dio potrošača oko vile „Perast“.

Od osam do 15 sati bez struje biće tivatska naselja Mažina, Marići, Tripovići, Kalimanj iznad magistrale a Ćurke u Ulcinju od osam do 14 sati i 45 minuta.

Od osam do 14 sati i 30 minuta u Andrijevici će bez struje biti Peovac, Oblo Brdo, Kralje, Sjenožete, Gnjili Potok, Trešnjevik i katuni Štavna, Rudo Brdo i Gradišnica a od osam i 30 do 14 sati: dio sela Bojovići.

U Bijelom Polju od devet do 15 sati struju neće imati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Barice, Pisana Jela, Obod, Žaljevo, Sokolac a u Gusinju od osam do 14 sati i 30 minuta.

U Kolašinu od osam i 30 sati do 14 sati Plana, Bistrica, Migalovica, Lipovo, Blatina, Lancer, dok u Mojkovcu od osam do 16 sati struje neće imati Pobrsijevići.

Pljevaljska naselja Otilovići, Paćevina i Kneževići u Pljevljima struju neće imati od osam do 16 sati a Rožajama od devet sati i 14 sati i 30 minuta Crnča.

Broila će biti ugrađ ivana u nikšićkim ulicama Radoja Dakića, Dučice, Miolje Polje, Ljuba Čupića, Njegoševa ulica, Trg Save Kovačevića i Tone Tomšića;

U Ulcinju, brojila će biti Madžo 1 i 2 i Donji Štoj.

Bonus video: