LC Waikiki otvara svoju prvu prodavnicu u Crnoj Gori

Posjetioci trgovačkog centra HDL, 4. jula bb, će od utorka imati priliku da kupuju odjeću najvećeg turskog modnog brenda
761 pregleda 0 komentar(a)
LC Waikiki, Foto: LC Waikiki
LC Waikiki, Foto: LC Waikiki
Ažurirano: 12.11.2018. 07:44h

LC Waikiki sjutra u 11:00 časova konačno otvara svoju prvu prodavnicu u Podgorici, uz kreativan program za najmlađe, uključujući i aktivaciju oslikavanja lica i klovna.

Posjetioci trgovačkog centra HDL, 4. jula bb, će od utorka imati priliku da kupuju odjeću najvećeg turskog modnog brenda.

Od dana otvaranja pa do četvrtka 15. novembra LC Waikiki nagrađuje svoje kupce posebnom akcijom: na tri kupljena artikla, četvrti je gratis! Pored kolekcija za žene i muškarce, biće dostupna odjeća za bebe, mlađu djecu i tinejdžere

Poslovanje kompanije LC Waikiki je bazirano na tri osnova principa-kvalitetna i moderna odjeća po pristupačnim cijenama koja omogućava svima da se dobro obuku za malo novca, prijatna, topla atmosfera i pristupačna organizacija objekata prodaje, kao i savršena usluga, u potpunosti usmjerena na zadovoljstvo kupaca tokom boravka u nekoj od LC Waikiki prodavnica.

Svako zaslužuje da se dobro obuče!-LC Waikiki

Galerija