Jedan od glavnih mahera za prodaju u Silicijumskoj dolini govornik na Spark.me

Efti je savjetnik brojnih startapova i preduzetnika, a pomogao je u razvoju više od 200 startupova. Autor je priručnika o prodaji, ”The Ultimate Startup Guide To Outbound Sales”
0 komentar(a)
Steli Efti, Foto: Privatna arhiva
Steli Efti, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 12.03.2015. 10:53h

Steli Efti iz San Fransiska, suosnivač i izršni direktor Close.io, kompanije koja nudi platformu za mala i srednja preduzeća za upravljanje odnosima sa klijentima u oblasti prodaje, još je jedan od potvrđenih govornika ovogodišnje konferencije Spark.me.

Close.io je prošao kroz program čuvenog startap akceleratora i inkubatora iz Kalifornije, Y Combinator.

Efti je veoma ambiciozna, prodorna i snalažljiva osoba i važi za jednog od glavnih mahera za prodaju u Silicijumskoj dolini. Savjetnik je brojnih startapova i preduzetnika, a pomogao je u razvoju više od 200 startupova. Autor je priručnika o prodaji, ”The Ultimate Startup Guide To Outbound Sales”.

Spark.me je interaktivna konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Konferencija je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Konferencija Spark.Me održaće se po treći put u terminu 31. maj - 01. jun 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, u organizaciji kompanije Domen, agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Twitter profilu.

Bonus video: